2777
2789
عنوان

چطوری میتونم اسم شوهر آینده مو بفهمم بیاید حدس بزنید یا روش بدید 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 66 پست
من هرکی گیرم میاد اسمش امیره فک کنم تهشم ازدواج کنم باز اسم یارو اینه😂💔

😂🌸

منم تاحالا شده قبلا رو یکی با یه اسمی کراش داشتم   بعدشم دوباره  رو یکی با همون اسم کراش زدم 

به نظرت با یکی با اون اسم ازدواج میکنم؟ 😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂🌸منم تاحالا شده قبلا رو یکی با یه اسمی کراش داشتم بعدشم دوباره رو یکی با همون اسم کراش زدم به ...

از طرف قانون جذب میشه ها

من ویژگی های پسر مورد علاقمو جذب کردم اما بازم اسم طرف امیره😐💔 تاحالا نشده یکی روم کراش بزنه یا من کراش بزنمو اسمش این نباشه

از طرف قانون جذب میشه هامن ویژگی های پسر مورد علاقمو جذب کردم اما بازم اسم طرف امیره😐💔 تاحالا نشده ...

چه عالی 

شما که از قانون جذب بلدی میشه بگی چکار میشه کرد برا جذب شخص مورد نظر؟ 🌸😊 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
آخیییی بالاخره یه علی داشت 🌸

الحمدلله، شوهر خوبیه. هیچوقت تا حالا اسم خواهرمو صدا نزده، همیشه بهش میگه عزیز. یه دختر و یه پسر دارن. خونه رو هم زده به اسم خواهرم. البته من توی عروسیش نبودم. این جریان رو از مامانم و خواهرم شنیدم.

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته

چه عالی شما که از قانون جذب بلدی میشه بگی چکار میشه کرد برا جذب شخص مورد نظر؟ 🌸😊

باید تصور کنی جوری که حس کنی واقعیه 

من تخیلاتم خیلی قویه 

به هرچی فک کنم اکثر مواقع همون میشه 

فقط باید بعد اینکه تصور کردی بیخیال شی و دیگه بهش فکر نکنی خود به خود یسری نشونه هاشو میبینی 

الحمدلله، شوهر خوبیه. هیچوقت تا حالا اسم خواهرمو صدا نزده، همیشه بهش میگه عزیز. یه دختر و یه پسر دار ...

خدا حفظشون کنه برا هم 

عاقبت بخیر شن 🌸

بیشتر ببینید
باید تصور کنی جوری که حس کنی واقعیه من تخیلاتم خیلی قویه به هرچی فک کنم اکثر مواقع همون میشه فقط بای ...

مرسییی 

راستی تصور کن من تاپیک زدم به خواسته م رسیدم 😊😁🌸

بیشتر ببینید
مرسییی راستی تصور کن من تاپیک زدم به خواسته م رسیدم 😊😁🌸

😂😂💔 دهنت سرویس 

زرنگیا 

ولی جدی میگم خیلی وقتا آدم به اون چیزی که فکر می‌کنه میرسه . شاید تو بار اول یا دوم نتونی اما یاد میگیری 

فقط یه نکته ای که هست اینه که هیچ وقت تصوراتتو به هیچ کسی نگو تا وقتی که واقعی نشده  چون بقیه قدرت تخیلو نادیده میگرن

من همیشه عاشق اسم امیر بودم اسمش امیرعلیه😌🥰

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

محسنه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید