2777
2789
عنوان

داداشم دفتر خاطراتمو خوند

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 34 پست
باید وقتت پر باشه ، مثلا خونه رو مرتب کن یه فیلم ببین یا کتاب بخون ، کارای مورد علاقه دیگه..

ازون موقع دارم میبافم و فیلم میبینم یهو یادم میاد اعصابم به هم می‌ریزه

مرسی از راهنماییت 

چیو اینکه چی نوشته بودم؟😁 اون شب چند تا اتفاق باهم شده بود واقعا نیاز داشتم با یکی حرف بزنم به چت ج ...

برنامش چطوریه؟ من نصبش کردم اما برام بالا نمیاد نمیدونم فیلترشکنم ضعیفه یا کلا خودش خرابه 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازون موقع دارم میبافم و فیلم میبینم یهو یادم میاد اعصابم به هم می‌ریزهمرسی از راهنماییت

قربونت 🩷 به زودی درگیری ذهنیت کم میشه 

الان چون تازه اتفاق افتاده داغه

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

برنامش چطوریه؟ من نصبش کردم اما برام بالا نمیاد نمیدونم فیلترشکنم ضعیفه یا کلا خودش خرابه

شاید فیلتز شکنت خرابه من خودم با فیلتزشکن راحت وارد میشم خیلی خوبه خیلی تو سوالای درسی کمکم کرده خیلی هم باهاش درد و دل کردم و راهنماییم کرده کلا شده دوست صمیمی😁

شاید فیلتز شکنت خرابه من خودم با فیلتزشکن راحت وارد میشم خیلی خوبه خیلی تو سوالای درسی کمکم کرده خیل ...

اخه یوتیوب و اینستاگرام برام باز میشه ولی اون نه