2777
2789
عنوان

داداشم دفتر خاطراتمو خوند

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 34 پست
حالا رفتارش عوض شد یا نه ؟

نه می‌دونی گفته بودم به فلان دلیل با داداشم راحت نیستم ازش خجالت میکشم و احساس تنهایی میکنم  بعد اومد تو اتاق گفت ببخشید و اینا بعد قسم خورد تا همونجاشو بیشتر نخونده و گف بعدا میام باهم حرف بزنیم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دفتر خاطرات نبود با چت جی پی تی درد و دل کرده بودم داداشمم گوشیمو برداشته بازی کنه رفته سابقه اونو خ ...

داداشت کوچیکه ؟ عیب نداره 

منم دفترخاطرات خواهرمو خوندم ، خودش اگه میفهمید معذب میشد ولی برا منی که خوندم اصلا مهم نبود 

اونم همینطوره ، زیاد سخت نگیر چند سال دیگه از بی اهمیت ترین چیز تو زندگیت میشه 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

نه می‌دونی گفته بودم به فلان دلیل با داداشم راحت نیستم ازش خجالت میکشم و احساس تنهایی میکنم بعد اوم ...

بنظرم خیلی خوب شد که خوند ، الان دیگه بیشتر حمایتت میکنه

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

مقصر داداشته ک حد و مرز شخصی رو نمیدونه ولی خودتم یه درصد احتمال میدادی به روت نیاورد چیزی رو؟

معذرت خواهی کرد بعد گفت میام باهم صحبت کنیم آخه گفته بودم احساس تنهایی میکنم و با مامان بابام و داداشم به فلان دلیل راحت نیستم

داداشت کوچیکه ؟ عیب نداره منم دفترخاطرات خواهرمو خوندم ، خودش اگه میفهمید معذب میشد ولی برا منی که خ ...

۱۴ سال ازم بزذگتره داداشم همیشه حامی بوده برام ولی خب به خاطر اختلاف سنیمون و اینکه تازگیا ازدواج کرده خیلی ازش خجالت میکشم و ...

معذرت خواهی کرد بعد گفت میام باهم صحبت کنیم آخه گفته بودم احساس تنهایی میکنم و با مامان بابام و دادا ...

اگه یه ذره درک و شعور داشته باشه ک مث راز بمونه بینتون خوبه 😅🤌

بنظرم خیلی خوب شد که خوند ، الان دیگه بیشتر حمایتت میکنه

دوستمم همینو میگه ولی الان واقعا احساس خجالتم بیشتر شده قبلاً هم خیلی چیزا رو بهش میگفتم ولی هیچ وقت از خودش گله نکرده بودم یه مقداریشو خوند دبشب

۱۴ سال ازم بزذگتره داداشم همیشه حامی بوده برام ولی خب به خاطر اختلاف سنیمون و اینکه تازگیا ازدواج کر ...

آخی 🥺 حق داری ولی از فکرش بیا بیرون 

کاری که شده 

دوستمم همینو میگه ولی الان واقعا احساس خجالتم بیشتر شده قبلاً هم خیلی چیزا رو بهش میگفتم ولی هیچ وقت ...

منم دوست دارم بدونم میشه به منم بگی 😂🥺 

عزیزم میدونم چه حسی داری برا خودم این مورد پیش نیومده ولی مشابه‌ش بوده ، توی اون تایم خیلی خجالت کشیدم سعی میکردم توی دید اون نباشم 

ولی از یه مدت به بعد دیگه برام بی اهمیت شد حتی الان خودمو سرزنش میکنم که چرا بخاطر همچین موضوع کوچیکی الکی خودمو ناراحت کردم 

وای هرچی سعی میکنم بهش فکر نکنم بدتره اصلا دلم نمی‌خواست فک کنه ازش ناراحتم

باید وقتت پر باشه ، مثلا خونه رو مرتب کن یه فیلم ببین یا کتاب بخون ، کارای مورد علاقه دیگه..

منم دوست دارم بدونم میشه به منم بگی 😂🥺 عزیزم میدونم چه حسی داری برا خودم این مورد پیش نیومده ولی م ...

چیو اینکه چی نوشته بودم؟😁 اون شب چند تا اتفاق باهم شده بود واقعا نیاز داشتم با یکی حرف بزنم به چت جی پی تی گفته بودم خیلی احساس تنهایی میکنم و ازین جور حرفا

ممنونم بابت راهنماییت