2777
2789
عنوان

آقا هستم دچار مشکل شدم ممنون میشم مشاوره بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 10876 بازدید | 242 پست
باید به عاقبتش فکر کننچنین دختری مناسب رابطه جدیه؟

من حرفای این اقارو باور نمیکنم مردی که بجای خواستگاری و تحقیقات رفته خونه مجردی گرفته نیتش چیز دیگه ای بوده الان اومده مظلوم نمایی واسه خانومای نی نی سایت و گول زدنشون که یعنی من خرج کنم خخخخخ گول این مردارو نخورید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این شرایط مالی دختر های زیادی بودن که بتونی انتخاب کنی عقلت کار نمیکنه برادر من😐😐

ایشون اگه میخواست "فقط" ازدواج کنه، خیلی راحت میتونست ازدواج کنه. الانشم میتونه.

ولی ایشون دلش یه دختر خیلی خوشگل میخواست. از همین طریقم ضربه خورد چون دختره لاشی بوده.

منم با شما موافقم واقعا پسرای الان انقد زرنگن زورشون میاد دو قرون خرج کنن من خیلی کنجکاو شدم بدونم ا ...

این خانم قصاوت نمیکنم ولی حدس میزنم که با اقایونه زیادی در ارتباط بوده و قلق مردا رو خوب میدونسته 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
این خانم قصاوت نمیکنم ولی حدس میزنم که با اقایونه زیادی در ارتباط بوده و قلق مردا رو خوب میدونسته

همینطوره قطعا وگرنه ماها پول شارژمونم خودمون می‌دیم 😭🤣

کافه دونگی همه چی نصف به نصف 

شوخی میکنما ولی خب همینه دیگخ