2777
2789
عنوان

آقا هستم دچار مشکل شدم ممنون میشم مشاوره بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 11405 بازدید | 247 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعله بالاخره اتفاقیه که افتادهولی اینجور وقتا یکم کنجکاوی و تحقیق کردن اصلن چیز بدی نیست

بعضی ها ساده هستن واقعا دیدم که میگم،این دوره زمونه باید گرگ باشی و گرنه ساده باشی با همه چی میخورنت،گناه بعضی آدما اینه همه رو مثل خودش میبینه نمیدونن ملت همه گرگ شدن و دنبال طعمه هستن

Math

قولنامه به نام ایشونه

بابت طلاها و خریدا فاکتور داری؟

اگه نه دیگه بی خیال

شما نفر سومی بودی که تیغیده

از فکرش بیا بیرون و به زندگیت ادامه بده

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆

غیب نشده

تازه عضو سایت شده. پست هاش دیرتر گذاشته میشه. جوابتون هم بده، اعلانش براتون نمیاد

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

نریختم سرش ولی ۳۶ سال هم کم سنی نیست خانمهر انسانی حق اشتباه کردن رو داره و طبیعیه ولی باید یکم از ...

منم با شما موافقم واقعا پسرای الان انقد زرنگن زورشون میاد دو قرون خرج کنن من خیلی کنجکاو شدم بدونم این خانوم با چه سیاستی همچین مبلغی از آقا گرفته روشش چی بوده بگید بیاد به ماهم یاد بده بخدا 

اینم عاقبت روابط خارج از چهارچوب!

جای گرفتن خونه مجردی میرفتی خواستگاری و میبردیش سرخونه زندگیت قبلش هم فرصت داشتی برای شناخت

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید
سلامخانومی ۲۶ ساله که دو ازدواج نا موفق داشتند و سپس از شما تقاضای محل سکونت کردن بدون اینکه ازدواج ...

اقایونم بدشون نمیاد واسه دوس دخترشون خونه مجردی بگیرن و ازاد باشن هروقت دلش بخواد میاد و میره خودش از خداش بوده خونه براش بگیره رفت امد خودشو آسون کرده مردا همینن

با این شرایط مالی دختر های زیادی بودن که بتونی انتخاب کنی عقلت کار نمیکنه برادر من😐😐

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
اونوقت برا من یه شارز 2000 تومنی زد طرف 😂

هعی شانسه دیگه ولی خب ایشون فکر کنم رابطشون خیلی عمیق‌تر بوده که میلیارد ها خرج کرده براش وگرنه با دوستی ساده در آشنایی کسی همچین خرجی نمیکنه والا شوهر من تو این ۶ سال چیزی به اسمم نزده هوووف

این خانم هم دو بار ازدواج ناموفق داشت راحت تونسته رابطه رو عمیق کنه و میلیاردی خونه بگیره ازش