2777
2789
عنوان

آقا هستم دچار مشکل شدم ممنون میشم مشاوره بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 11405 بازدید | 247 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینم عاقبت روابط خارج از چهارچوب!جای گرفتن خونه مجردی میرفتی خواستگاری و میبردیش سرخونه زندگیت قبلش ...

الان علاوه بر تمام این هزینه ها مهریه و نفقه هم باید میداد ی مرد مطلقه هم بود شاید مسئولیت ی بچه هم سرش بود حرفا میزنیدا

اقایونم بدشون نمیاد واسه دوس دخترشون خونه مجردی بگیرن و ازاد باشن هروقت دلش بخواد میاد و میره خودش ا ...

باید به عاقبتش فکر کنن

چنین دختری مناسب رابطه جدیه؟

در میان صدها کهکشان، آسمانها و زمین؛ انسان همیشه تنهاست✨💫🌌
الان علاوه بر تمام این هزینه ها مهریه و نفقه هم باید میداد ی مرد مطلقه هم بود شاید مسئولیت ی بچه هم ...

آخه عزیز من آقایون انقد زرنگن کجای کاری ؟ چرا مردی که هنوز ازدواج نکرده باید بره دنبال خانومی که دوبار ازدواج ناموفق داشته ؟ این همه دختر تو همین سایت گیر شوهرن😂😂اینا سه تا سه تا میدزدن 😂😂😂

ولی بارها خانم هایی ک بچه نیستن از این عبارت استفاده میکنن ب هرحال حرفتون بی معنی بود

اوناهم بچه نیستن خانم و آقا که نداره 

ایشون اگه ۲۰ سالگی ازدواج کرده بود و بچه دار شده بود الان خودش یه بچه ۱۵ ساله داشت 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤