2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم تو جمع رفتار زشتی باهام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 78 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا چرا یه کمپین راه نندازیم که همه با خانواده ی شوهر قطع رابطه کنیم؟؟ واقعا چرا؟ آدم بغضش می گیره ...

همه مثل هم نیستن

نیاز به کمپین هم نیست

نه به خواهر شوهر بلکه کسی ازتون سو استفاده  میکنه بگید نه 

ممکنه محیط کار باشه خواهر ادم باشه

خیلی خیلی بده ادم حرص میخوره

به نظرم چون بارداری و بهش نگفتی سو تفاهم شده ،اگه شرایط و میدونست انتظار کمک نداشت ،هر چند انتظار داشتم شده دلیل همه اختلافا

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
موقع پذیرایی همش میرفت در گوش خواهرش میگفت فلان چیزو خوردی؟اگه میگفت نه سریع براش می‌آورد اما از من ...

خب بهشون نگفتی بارداری.

بهش حق بده.

اگر گفته بودی و باز رفتارش این بود حق داشتی ناراحت بشی.

آرهاصلا طول سال حالی از من نمیرسه فقط واسه کار کردن میخاد

ببخشید شما تا چند ماه می‌خواین نگین،منم ی بار سقط کردم نمیدونم اگ باردار بودم کی بگم حس میکنم زود نگم بهتره

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

حق داری چه حرکت چیپ و زشتی. یادمه مادر بزرگ زن داداشم فوت کرده بود ما به اتفاق خانواده رفتیم مراسمش مسجد. خواهر زن داداشم باهاش لجه یه جورایی ـاومد مارو هم دید اما یه نفر کناری ما کلی سلام و خوش امدی گفت اما اضلا یه روی ما نگاه نکرد. ما هم به زن داداشم چیزی بروز ندادیم ــچون اخلاق این خواهرشو میشناسیم ـخودشم عاصیه از دستش