2777
2789
عنوان

شوهرم عید و زهره مارمون کرد

3070 بازدید | 101 پست

بچه ها با شوهرم قهر بودم خونه خالم بودم آمد با اصرار که بیا بریم خونه فامیل من و اینا زشته بعد منم بی حال بودم رفتیم بعد این شوهرم همش بچه رو کتک زد بچه ی ذره شلوغ ورد کتکش زد زرتی زرتی سیلی میزد ۵ شنبه ۲۰ تا به بچه سیلی زد مادرش هم اونجا بود اونم خوشحال میشد میدید بچه رو میزنه هیچی هم نمیگف منم آخرش جون به لب شدم رفتیم بیرون گفتم بچه رو چرا میزنی گف خوب میکنم گوه میخوری به من میگی بچه رو چرا میزنم بعد شوهرم داد و بیداد کرد و پیش خاله و دایی و همه عابرومو برد دستشو بلند کرد منم بزنه بهم گف جوری میزنمت برعکس 💩 پی پی کنی به ترکی گف خیلی فوشم داد جلو مادرش و خاله و دختر خاله و دایی و نگم براتون با چشم گریون منو آورد خونمون بعدم گذاشت رفت از شب عید رفته نیس دیگه خبری ازش مادرش هم بهم میگه آدم بچه رو میزنه دیگه بچه نمیفهمه که آدم باید بزنه زنه کثا... نمک به حروم اینم حرفش به من 

شوهرمم دیدم داره یواشکی تو حیاط حرف میزنه به دوستش میگف چند میخواد اونم گف ۲ تومن اینم گف پس ردیف کن بریم با خوشحالی همون جا پولو زد براش حالمو خراب کرده دوتا سرم زدم از دیروز 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

کاش تایپیک دروغ باشه

ببین رفیق میخام برات دعا کنم آخرش باهم بگیم آمین قبوله!؟ « دعا میکنم توی هرلحظه ی سخت زندگیت خدا بغلت کنه»« دعا میکنم همونیکه تو دلت هست که هیچکس ازش خبر نداره همون برات صلاح باشه و بشه»«دعا میکنم یه روزی برسه همه ازت شیرینی بخوان»« دعا میکنم سایه خدا همیشه بالای سرت باشه»«دعا میکنم اون آدم امن زندگیتو پیدا کنی حالا میخاد عشقت باشه  رفیقت باشه یا هرکی....»« امیدوارم حال دلت واقعی خوبه خوووب باشه»« و در آخر یه پایان خوش برات از خدا میخام.....» الهی آمیییین🤲✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر شوهرت شعور نداره !اون بچهخ میدونید که شخصیت و غرورش خورد میشه ؟!

پس فردا همه میتونن بزننش ؟

همون اول باید دعوا میکردی

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

وقتی صداشو برد بالا جلوی همون جمع میشستی میذاشتی کنار

مادر شوهرتم گفت بچه رو‌باید زد میگفتی عیب نداره بچه بزرگ‌میشه سر تا پای همچین بابایی رو گره میزنه بهم منم جلوشو نمیگیرم از باباش یاد میگیره دیگه 

الان از ۲۱ اسفند پریودم هنوز قطع نشده دوتا آمپول ترانزامیک اسید زدم دیروز هیچی نشده قطع نشده خونریزی دارم این پریود بیشتر منو بدبخت کرده حالمو خرابه کرده نمیدونم چه خاکی به سرم کنم 

کاش تایپیک دروغ باشه

آمدیم خونه خالم خالم گف که نمیزارم برید دیگه بچه رو میزنه روانیه مرتیکه