2777
2789
هیچکدوم بستگی به خودت داره منو عروس عموم تو فاصله دوماه زایمان کردیم من سزارین شدم شکم ندارم اون ط ...

یعنی غذاهات چجوری بود گلم و چه ورزشی انجام دادی؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم میگم شما هم تو بارداری نافت بیرون زده ؟؟؟؟ برای من اندازه یه فندق بیرونه . میگم خطرناک نیست ؟؟ ...

نه گلم من بیرون نزده .شاید زیاد وزن اضافه کردی. بچه ت چند کیلوعه و چند هفته ای؟

یعنی غذاهات چجوری بود گلم و چه ورزشی انجام دادی؟

ورزش سنگین که ۶ ماه تا یکسال نمیشه همون پیاده روی صبح ها میکردم بعد زایمان  چون بچه از ادم تغذیه میکنه ادم اشتهاش زیاد میشه دوست داره همه چی بخوره مخصوصا شیرینی جات من جلوی خودمو میگرفتم غذای مقوی میخوردم ولی کمتر 

ورزش سنگین که ۶ ماه تا یکسال نمیشه همون پیاده روی صبح ها میکردم بعد زایمان چون بچه از ادم تغذیه میک ...

گلم زمان بارداری چند کیلو اضافه کردی؟ پوست شکمت شل نیست الان؟

هرکس قبل بارداری شکم نداشته باشه بعد زایمان هم شکمش تخت میشه باز ربطی به طبیعی سزارین نداره

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
قبل بارداری ۶۴ بودم زمان زایمان ۷۰ دخترمم ۴ کیلو بود

یعنی کلا تو بارداری ۶ کیلو اضافه کردی و چهار کیلوش وزن بچه بوده؟ چیکار کردی که خودت وزن نگرفتی و بچه وزن گرفته؟