اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا میخندی خنده داره؟ شما بخند مهم نیست چیزی رو که تو طول چندین ساله میبینم و 2تا وکیل در خانوادمون داریم کارهای طلاق و وکالت طلاق انجام میدن بهترین مدرکه روز خوش
یه خواستگار داشتم خیلی زالو بودن اصلا قصد ازدواج نداشنم
دیگه کفتن زشته برو یه بار بیرون بعدا ردش میکنی دیگه این وسط هم خاله هام گیر داده بودن برو زنش شو موقیعتش خوبه من بدیخت رفتم نشستم تو ماشین برگشت گفت میبینی بعضیا لباس کوتاه میپوشن چه بد میشن باید باشگاه برین با اینکه من اصلا چاق نیستم باسن و سینه م رونم بزرگه ولی واقعا شکم ندارم حالا این و بزارم کنار برگشت گفت خواهرم کاشت کرده بود گفتم دربیار گفت پیرسینگ هات چقدر مزخرفه تو چشمه موهات و رنگ کردی از الان؟ دیگه من پاشدم فرار کردم همیشه فکر میکنم اگه زنش میشدم چقدر میتونستم تحمل کنم😂
میگید با دوست دختر خودشون ازدواج نمیکنن با دوست دختر دیگران ازدواج میکنن باید بهتون بگم که علت اینکه پسرا دیگه دنبال ازدواج نیستن همینه که میترسن با دوست دختر دیگران ازدواج کنن پس اونیکه اشتباه کرده دختران چون ته تهش تعداد پسرایی که دوست دختر دارن بیشتر از تعداد دخترایی که دوست پسر دارن از نظر جنسی هم پسرا بیشتر رابطه دارن تا دخترا پس احتمال اینکه دخترا با پسرای خراب ازدواج کنن خیلی بیشتره تا بر عکسش چون پسرا دنبال افتاب مهتاب ندیده ان نهایتش اینه که ازدواج نمیکنن اما دخترا نه
نمونه شم همینجا بارها دیدیم میگن گذشته اش به خودش مربوطه در حالی که پسرا نمیگن گذشته ش به خودش مربوطه