2777
2789
عنوان

بارداری و افکار منفی

117 بازدید | 19 پست

الان یه دختر ۲ سالو نیمه و یه نی نی توراهه که ۸ ماهم هست. لیسانس حسابداری دارم قبل بچه چندتا کارم کردم اما هیچکدوم به هر شرایطی و اعتماد به نفس پایین من ادامه دار نشد الان ۳ سال جز خانه داری و بچه داری هنر دیگه ای ندارم قبلا بافتنی هم میکردم اما حالا به این نتیجه رسیدم همه از ما جلو افتادن یه کاره ای شدن درس خونا  شغل خوب درس نخونا هم آرایشگاه زدن واسه خودشون من هیچی نشدم افسردگی گرفتم از اونور مادرم خونه داره و همش داره خونه تمیزمیکنه پدرمم باز نشسته فرهنگیان و درآمدش کمه بچمم که فقط ریخته پاش میکنه خودمم همش تو فکرم که چه جوری یه هنری یه کاری داشته باشم تو فامیل همسرم ازم تعریف کنن .

مامانم میگف زمان بارداری سر تو میگفتم خدا کنه یهو میاد بیرون سگی چیزی نباش در این حد فکر الکی میرد ب سرش🤣🤣🤣

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگ با حسابداری نمیتونی وارد بازار کار شی؟

نه شغلی که نزدیک خونه ما باشه و منم چون چادریم کار کمه بعد مادر دوتا بچم نمیدونم قبلا میگفتم هدفم تربیت بچه هامه الان میبینم هرکی یه کاره ای شده یا یه هنری بلده خودشو نشون بده .اوایل ازدواجم میرفتم پست بانک کارمیکردم دوماه اونجا بودم دختره همگارم جلوی روی من خوب بود پشت به رئیس بانکه میگفت این فلان جا خرابکاری کرد میخواد جای منو بگیره بعد گفت هروقت این دختره نیومد تو بیا. که گفتم مگه مسخره ام

نه شغلی که نزدیک خونه ما باشه و منم چون چادریم کار کمه بعد مادر دوتا بچم نمیدونم قبلا میگفتم هدفم تر ...

میفمم 

بنظرم ازمون دبیری بده 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

حسابداری نمیگیره اگه می‌گرفت میدادم

میگیره ها،یه تحقیقی کن 

شنیدم با حسابداری معلم هنرستان شدن

ممنون از تون دعاکنید این مشکل احساس پوچیم حل شه

خودمم همین حسو دارم😭

التماس دعا

حتما انشاءالله به چیزایی که دلمون میخواد برسیم شما هم بچه داری؟؟

نه من دانشجوحسابداریم

چن سال پشت کنکور تجربی بودم خیلی افسردم

نه من دانشجوحسابداریمچن سال پشت کنکور تجربی بودم خیلی افسردم

منم تجربی خوندم آرزو داشتم پلیس بشم خخخ اما حسابداری قبول شدم اشتباه کردم تجربی برای من اشتباه بود باید یا انسانی یا ریاضی میرفتم حتی هنرستان چون اصلا علاقه به رشته های پزشکی نداشتم