2777
2789
عنوان

شب‌قراره فامیلای همسرم بیان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2428 بازدید | 86 پست
چطور میگین از الان برای شام غذا میپزین؟!من چرا پنج شروع میکنم به همه چی میرسم هیچ وقت حتی برای صمیمی ...

چون ماه رمضونه و برای مهمونی شام و افطار با هم میدیم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اره فعلا وقت هست خونمم مرتبه میوه و همه چیزم داره ازقبل مبمونه یه شام و سالادم ک شوهرم داره زحمتشو م ...

هرچی بپزی بیشتر از سه ساعت وقت نمیگیره. یعنی چهارم شروع کنی هفت همه چی حاضره. چون پریود و خسته‌ای یواش یواش یه کارایی بکن که طولانی سر پا نباشی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان افطاره خب. باید۷ همه چی آماده باشه

شهر ما ۶ اذانه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بیشتر ببینید
هرچی بپزی بیشتر از سه ساعت وقت نمیگیره. یعنی چهارم شروع کنی هفت همه چی حاضره. چون پریود و خسته‌ای یو ...

مرسی عزیزم ،‌ اره من غذام زود اماده میشه همه چیزم اماده دارم افطاریم بیشتر وسیله هاشو دارم هرچند ک‌دیر میان

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
الان افطاره خب. باید۷ همه چی آماده باشه

چی درست میکنید که پنج ساعت طول میکشه؟

یه نفر نوشته بود مرغ از الان نمیپزه مگه کله پاچس

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چی درست میکنید که پنج ساعت طول میکشه؟یه نفر نوشته بود مرغ از الان نمیپزه مگه کله پاچس

میدونی بدو بدو میشه کارا و آدم کلافه میشه

یه سری موادم که باید از قبل آماده بشه تایم اونم هست 

خیساندن حبوبات،یا مرینت کردن مرغ و اینجور چیزا

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بیشتر ببینید
میدونی بدو بدو میشه کارا و آدم کلافه میشهیه سری موادم که باید از قبل آماده بشه تایم اونم هست خیساندن ...

جوجه درست میکنم وقتی نمیگیره 

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید

🤣🤣ادویه غذاشو زیاد کن

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
جوجه درست میکنم وقتی نمیگیره

آره اون وقت گیر نیست کباب کردنش هم که با آقایونه 

ولی عاشقت شدم 😊

بیشتر ببینید