2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یآ خدا یعنی چجوری شریکی🤐

یعنی خونم طبقه بالای خونشون بود شوهرم تک پسر بود حتی زنگ و در جدا نداشتم حیاطمون مشترک بود مادر شوهرم تو خونمو میگشت همیشه بعد اینکه نمیتونسم ن درس بخونم ن پیشرفت کنم و اینکه با اقوامم نمیتونسم ارتباط داشته باشم بعد اینکه مسافرت مستقل نمیتونسم برم نمیتونسم با رفیق یا کسی در ارتباط باشم و شب نشینی داشته باشیم چون شوهرم فقططط خونوادش ینی مامانش و خواهراش رو قیول داشت و‌با اونا بود فقط شغلش با باباش شریکی بود و اینکه هر کاری هر تصمیمی با خونوادش مشورت میگرفت و من جایگاه زن ک بتونم تصمیم یا نظری بدم نداشتم 

نگرفتم اما خب حتما سخته بخصوص درامد نداشته باشی...بچه داشته باشی....تو خونه مستقل نباشی

بچه ندارم ۲۲ سالمه مامان ندارم اما زن بابای خوبی دارم بابامم وضعش خوبه میخام درس بخونم

از دید یه اقا بذارید بهتون بگمطلاق نه اسونه نه سخت چطورشعار هم نیست واقعیت بستگی داره به دید شکست نگ ...

خوش بحال شما مردها اینقدر راحت از همه چیز میگذرد و سریع حالتون خوب میشه

من که حدود یکساله طلاق گرفتم هنوز خوب نشدم