2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه سیاستی به کار بردی؟تورا خدا بگو

خدا شاهده هر کاری کردم نشد. شوهرم غلام حلقه به گوش مادرش و جاریم بود.

بعد از ۷ سال خیانتای جاریم رو شد و طلاقش دادن. سر همون قضیه برادر شوهرم به من تهمت هر.زگی زد شوهرم سکوت کرد. به شوهرم گفتم غیرت نداری برادرت به من تهمت زد. رفتیم به پدر و مادرش گلایه کردیم اونا هم پشت برادر شوهر گرفتن و مارو بیرون کردن.

یکسال قطع رابطه بودیم بعدش خودشون دوباره ارتباط شروع کردن. الآنم سالی یکی دو بار دعوت میکنن میریم فقط. مثل فامیل دور

من بعد عروسیم سریع باردار شدم حالم خیلی بد بود 

رفتم دو ماه خونه مامانم وایسادم تا حالم یکم بهتر شد اما از گوشت و مرغ بدم می‌آمد 

ما توی جهیزیه زیاد گوشت و مرغ و اینا میزاریم 

توی فامیل یک خانواده هست یکم نیازمنده من گفتم گوشت و مرغ های یخچال رو برم بدم بهشون تا کهنه و مونده تر نشده 

رفتم دیدم یخچال و فریزر رو مادرشوهرم  انگار جارو کشیدن 

هیچی نداشتم حتی شیشه مربا و سس رو برده بود 

حتی کله پاچه سالم داشتم اونم برده بود 

ماهی و سبزی و هرچی ک توی یخچال عروس می‌زارن 

بعداً ک بهش گفتم شما رفتین ب یخچال دست زدین ؟؟؟ 

گف آره میدونستم ک فعلا نمیای همه رو خوردیم 

توی دلم گفتم کوفت بخوری ایشالله مامان بیچاره من یخچال رو انگار واسه تو پر کرده بوده 

وای منم میرم دکتری جایی سریع برا خودش میاد خونه م اشپزی میکنه همه جارو چرب و چیلی میکنه عمدا . کتری استیل طلاییمو برذاشته بود با سیم ظرفشور داغون کرده بود همه کشوهامو گشته نمیدونم چیکار کنم خیلی حرص میخورم 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بعد عروسیم سریع باردار شدم حالم خیلی بد بود رفتم دو ماه خونه مامانم وایسادم تا حالم یکم بهتر شد ا ...

خدای من اینو خوندم هم خندم گرفت هم حرصم گرفت یه آدم چقدر می‌تونه بیشعور باشه

اگه بجای مادر شوهرت .مادر خودت بدون خبر دادن میمومد خونت چی بازم به اشتراک میزاشتی نظرتو🤔🤔

اره میزاشتم مادرمن خونه هم باشم نمیاد چ برسه نباشم مادرمن عادت نداره فضولی کنه ولی مادرشوهر م عادت داره مادرمن عیب هارومیپوشونه اگه چیزی باشه ولی مادرشوهر همه جاجارمیزنع

خدای من اینو خوندم هم خندم گرفت هم حرصم گرفت یه آدم چقدر می‌تونه بیشعور باشه

خدا شاهده انگار یخچال من دست نخورده بود 

چون من کارمند بودم همش اداره بودم بعدم خونه مامانم شام می‌خوردم و میامدم خونه خودم می‌خوابیدم 

اگر دوبار تو خونه خودم غذا درست کرده بودم 

کل آجیلامو برده بودن 

انگار ک بیان بگردن هرچی توی خونه خوراکی باشه جمع کنن برن 

برادر شوهرم یکبار گف میخام برم چرخ خیاطی تو بیارم مامانم لازم داره منم گفتم ن اونو از کارتن در نیاوردم نمی‌خوام استفاده کنم 

یکبارم رفته بود زودپز منو آورده بود من سر رسیدم گفتم اینو هنوز استفاده نکردم 

فک کن سلفون کشیده بود توی جعبه این رفته برداشته 

من چون آشپزخونه م و خونه م کوچیک بود بیشتر وسایلای غیر ضروری رو از کارتن درنیاوردم اینا میرفتن از بالای کمدا و حمام جعبه ها رو درمیاوردن ک استفاده کنن

مگه فرقی هم داره مهم حریم خصوصیه

اینی که میگین درست منم موافقم حریم خصوصی بابد رعایت بشه

ولی کلا حرف حرف مادر شوهر تا حالا توی کل عمرم یکیو ندیدم بگه مادرم فلان اشتباهی کرده همین مادر خودتون که خیلی پاک و معصومه از نظر شما معصومه .اگه راست میگید و اهل دروغ نیستید بربد از زن داداشتون در موردش بپرسید بعد قضاوت کنید