2777
2789
عنوان

عکس فامیلمون که امروز خاکسپاری شد بر اثر رعد و برق فوت کرد عکسس🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4723 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم میترسم ولی متاسفانه بقیه گوش نمیدن ولی از نظر علمی چنین اتفاقی میتونه بیفته خصوصا اگر زیر درخت ا ...

حتی یه فوتبالیست معروفم پارسال وسط زمین رعد و برق زدش بهش و جلو همه جونش و از دست داد خیلی اینجوری هست متاسفانه 💔

لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

چجوری اخه ؟ میگن توی کوهستان و اینا باشی خطرناکه چقد وحشتناکه یه جوون دسته گل اینجوری بره

وقتی رعد و برق به زمین اصابت کنه اینجوری میشه دست به فلز و آهن نباید زد اینجور مواقع حتی توی ماشین هم چون فلزیه خطرناکه برق جریان پیدا میکنه دیگه . زیر درخت هم نباید رد شی چون درخت رعد و برق رو جذب میکنه . یا مواقعی که اینترنت گوشی روشنه و روحالت پرواز نیست گوشی جذب میکنه 

بله خیلی داداشش خواننده مراسم های ترحیم هست امروز میخواد واسه داداشش بخونه🥲💔

وااااااای گریم گرفت .وااااای خداااااا وای ننه .بمیرم.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

حتی یه فوتبالیست معروفم پارسال وسط زمین رعد و برق زدش بهش و جلو همه جونش و از دست داد خیلی اینجوری ه ...

بله خیلی بده اینجوری آدم جونشد از دست بده یه شوک قوی و آنی بهت وارد میشه و قلبت وایمیسته😔😔