2777
2789
عنوان

عکس فامیلمون که امروز خاکسپاری شد بر اثر رعد و برق فوت کرد عکسس🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4728 بازدید | 128 پست

خدا رحمتش کنه عمری بچه بزرگ کن آخرش با یه صاعقه تمام زحماتت به باد میره چه دنیایی😔

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الهییییی💔😭😭😭😭 چقد پسر شیرینی بوده ای روله 💔💔💔

بله خیلی داداشش خواننده مراسم های ترحیم هست امروز میخواد واسه داداشش بخونه🥲💔

لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

عزیزم خوندم خداوند بیامرزتش

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خدا به دل مادرش صبر زینبی بده.

بهشت جایگاهش.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
بیشتر ببینید

دوباره بزار لطفا 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
بیشتر ببینید
واااااای خدا چقدر جوان الهی. خدا به فریاد دل مادرش برسه .خدا رحمتش کنه.

انشالله 🥲💔

لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹