2777
2789
عنوان

عکس فامیلمون که امروز خاکسپاری شد بر اثر رعد و برق فوت کرد عکسس🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4723 بازدید | 128 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم میترسم ولی متاسفانه بقیه گوش نمیدن ولی از نظر علمی چنین اتفاقی میتونه بیفته خصوصا اگر زیر درخت ا ...

حتی یه فوتبالیست معروفم پارسال وسط زمین رعد و برق زدش بهش و جلو همه جونش و از دست داد خیلی اینجوری هست متاسفانه 💔

لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

چجوری اخه ؟ میگن توی کوهستان و اینا باشی خطرناکه چقد وحشتناکه یه جوون دسته گل اینجوری بره

وقتی رعد و برق به زمین اصابت کنه اینجوری میشه دست به فلز و آهن نباید زد اینجور مواقع حتی توی ماشین هم چون فلزیه خطرناکه برق جریان پیدا میکنه دیگه . زیر درخت هم نباید رد شی چون درخت رعد و برق رو جذب میکنه . یا مواقعی که اینترنت گوشی روشنه و روحالت پرواز نیست گوشی جذب میکنه 

بله خیلی داداشش خواننده مراسم های ترحیم هست امروز میخواد واسه داداشش بخونه🥲💔

وااااااای گریم گرفت .وااااای خداااااا وای ننه .بمیرم.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

حتی یه فوتبالیست معروفم پارسال وسط زمین رعد و برق زدش بهش و جلو همه جونش و از دست داد خیلی اینجوری ه ...

بله خیلی بده اینجوری آدم جونشد از دست بده یه شوک قوی و آنی بهت وارد میشه و قلبت وایمیسته😔😔