2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون این کار من بده

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 21 پست
واقعا نمیدونم چجوری بخوام که انجام بده. خسیس نیست ولی باید یادش بدم واسم دست به جیب شه اینو نمیدونم

یاد دادن اینجوریه ک وقتی خود ب خود ی چی خرید حتی اگه لازمشم نداشتی ذوق کنی و تشویقش کنی

ازش درخواست داشته باشی 

الان برو بهش بگو عشقممم میدونم یادت رقته هااا ولی عیدی منو رد کن بیاااد😈🤣

اینجوری تایپ کن واسش

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یاد دادن اینجوریه ک وقتی خود ب خود ی چی خرید حتی اگه لازمشم نداشتی ذوق کنی و تشویقش کنیازش درخواست د ...

اگه ابنو گفتم بعد زد به در شوخی و خنده چه واکنشی نشون بدم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیخوام یه وقت فکر کنی پولکی ام. البته تا الان هم واقعا درخواستای خاصی نداشتم

عزیزم قبل از عقد باید بفهمی که دست و دلباز یانه 

مردی که خودش نفهمه که باید به مهمترین فرد زندگیش یه عیدی ناقابل بده ممکن هیچوقت متوجه نشه که شما نیازهایی دارین

بنظرم قبل از عقد همه جوره امتحانش کن

اونوقت جدی جدی بفهم که خسیس

من تا حالا خساست ازش ندیدم یه چیزایی دیدم که نمیتونم باور کنم خسیسه مثلا یه ماه از اشناییمون گذشته بود یه سفر خارج رفته بود برام کفش مارک سوغاتی گرفته بود. البته یه چیزم هست خودش خیلی براش کفش مهمه. یعنی میدونی روی چیزایی که از نظر خودش مهمه خوب هم خرج میکنه. مثل غذا و خوراکی و کفش 

ولی چیزایی که برای من مهمه میزان دست به جیب شدنش نصف اون شرایط میشه ولی در کل من هیچوقت خسیس بازی ازش ندیدم 

اگه ابنو گفتم بعد زد به در شوخی و خنده چه واکنشی نشون بدم؟

ناراحت شو 

بگو ادما از عزیزشون عیدی میگیرن 

خودشون رو لوس میکنن براشون 

بعدم حرفی نزن

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من تا حالا خساست ازش ندیدم یه چیزایی دیدم که نمیتونم باور کنم خسیسه مثلا یه ماه از اشناییمون گذشته ب ...

خوب اگه خودتون متوجه شدین که خسیس نیست بهش بگین واسه عیدی

بعداز عقدهم حتما خواسته هاتون رو بگین که عادت کنه