2777
2789
عنوان

این پیامک های کشف حجاب اشتباه میان بنظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 71 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من متعهد به همسر و فرزندانم هستمجهاد نکاح برای ما نیست

زبون به دهن بگیری توهین هم نمی‌شنوی مگر اینکه غیر اون تعهد خانواده  اهداف دیگه هم داشته باشی ! استارتر یک سوال کرده و طبق همون باید جواب داد نه اینکه بقیه رو تحریک کنی 🙏

تو هر تاپیک یکی دو نفر دانسته بحثو به دعوا میکشونن

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خیلی راه مسخره ای 😂فک کن با یکی لج باشی پلاکش رد کنی

دقیقا همینه ، برای راننده آقا تک سرنشین چرا باید پیام بیاد ؟! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

برو زنیکه صیغه ای به جهاد نکاحت برس اینجا حرف نزن

چرا من وقتی دارم مودبانه حرف میزنم حتی از پشت گوشی هم میخواید ادم رو بزنید

ببین منطقی نگاه کن

حتی اگر مسلمان هم نباشید و خدا را قبول نداشته باشید

روسری و حجاب حتی همون نصفه نیمه که مردم داشتن

قانون کشوره

مثل چراغ قرمز و کمربند ایمنی و .....

شاید بعضی ها خوششون نیاد اما باید رعایت بشه

توی هر کشوری تا یه حدی باید پوشش وجود داشته باشه

چرا با هم لج کنیم و به جون هم بیفتیم

زبون به دهن بگیری توهین هم نمی‌شنوی مگر اینکه غیر اون تعهد خانواده اهداف دیگه هم داشته باشی ! استار ...

من توهینی نکردم

اما اینجور ادم خا فقط میخوان طبق خواسته خودشون حرف بزنی و چیزی مخالف خواسته شون نشنون

چرا من وقتی دارم مودبانه حرف میزنم حتی از پشت گوشی هم میخواید ادم رو بزنیدببین منطقی نگاه کنحتی اگر ...

ما خدا را قبول نداریم،؟ ببین خانم عصبی و صیغه عرب، اینجا اصلا جای صحبت نیست. 4 ماه دیگه نهایتن میتونی از این حرفا بزنی بعد میبینی چه اتفاقاتی میفته.....