2777
2789
عنوان

چرا آدمای حسود بعد از یه مدت دوستی فاصله میگیرن😐🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 55 پست
میخوان با توجه بیش از حد و محدود کردنت طوری که فقط خودشونو داشته باشی تنهات کنن و بعد فاصله بگیرن و ...

دقیقا اینم زیاد بینشون دیدم.

ولی من دیدم که بعدش خودشونم تنهام میذارن

اگه هدف اینه که تنها ادم زندگیم باشن، به نظرت چرا میرن؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دیدم طرف اینقدررررر به من محبت کرده دورت بگردموفدات بشموتو بهترین رفیقمیبعد یه طوری فاصله گرفت خودمم ...

دقیقااااا

به قول یکی هر جا احساس کردی یکی داره زیادی بهت محبت میکنه ، باید فرار کنی. اینا مدلشون اینطوریه که آدمو غرق محبت و عشق خودشون میکنن. بعدش یهویی ول میکنن میرن.

واقعا دوست دارم بدونم چرا میرن؟

مثل مادرشوهر من که قبل از عقد انقدر خوش برخورد بود و قربون صدقه میرفت ...

ولی دقیقا از بعد عقد ، یه آدم دیگه شد

وقتی خرش از رو پل گذشت ، دشمن درجه یک شد

فقط هدفش این بود که از شر پسرش راحت بشه

بدبختی دختر مردم هم براش مهم نبود

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔

چون وقتی داری خوشبخت میشی کم کم فاصله میگیرن که چشم دیدن خوشبختی تورو ندارن حرفاشونم الکی بود،به من که ثابت شده .

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

بعضیاشون واقعا دوست دارنمن دو تا دوست به شدتتت حسود داشتم دقیقا همینطور بودنبا یکیشون هنوز دوستم اما ...

میتونی بیشتر ازش بگی؟ اگه دوست داشتی.

من همیشه فکر میکردم حسادت و دوست داشتن با هم در تناقضن.

اینکه میومدن بهم میگفتن دوستت داریم ، بعد توی یه موقعیت دیگه میگفتن بخاطر امتیازاتت ازت بدمون میاد ، برام عجیب بود.

دقیقااااابه قول یکی هر جا احساس کردی یکی داره زیادی بهت محبت میکنه ، باید فرار کنی. اینا مدلشون اینط ...

آدمای زیادی اینجور از پیشم رفتن

و الان تنهام خداروشکر که تنهام آرامش دارم

یکی بخاطر دست فرمونم

یکی بخاطر علمم 

یکی بخاطر زیباییم

یکی بخاطر روابط اجتماعی قویم و بیانم

هرکدوم بخاطر حسادت به یه چیزم تنهام گذاشتن

🤍

اتفاقا حسودبودن ربطی به فاصله گرفتن نداره ولی در کل کسی که یه هو اومد تو زندگیتون فرق نداره مرد یا زنش و شروع کرد از عشق گفتن و تند تند عاشقتم گفتن و تو همه کسمی و......  این مدل حرفا 

بدونید این ادما به همون اندازه که سریع طرف براشون همه زندگیشون میشه و مثلا عاشق طرف میشن البته از نظر خودشون عاشق هستن ولی عشق معنیش و اصلیتش چیزیه که ۹۰ درصد مردم نمیدونن عشق یعنی چی و چه زمان میشه به کسی گفت عاشق  بحثش جداست در مورد اون ادما باید این رو بدونید که هرکی فرتی ابراز علاقه کرد به همون اندازه هم فرتی علاقش از بین میره چون از نظر خودش به طرفش علاقه داشته نه از نظر علمی و درست  بیشتر از این نمیشه اینجا همه چیز رو توضیح داد فقط تو یک کلام تجربه نشون داده هرچی سریع تر یا همون عشق در نگاه اول به همون اندازه هم بی خیال شدن طرف در نگاه دوم 

چون وقتی داری خوشبخت میشی کم کم فاصله میگیرن که چشم دیدن خوشبختی تورو ندارن حرفاشونم الکی بود،به من ...

اخه جالب اینه که موقعیت من قبل از دوستی با اونا و بعد از اون ، هنوز تغییر خاصی نکرده بود.

میتونی بیشتر ازش بگی؟ اگه دوست داشتی.من همیشه فکر میکردم حسادت و دوست داشتن با هم در تناقضن.اینکه می ...

منم همین فکرو میکردم

یکیشون که باهاش کات کردم اینجوری بود که مثلا نامزد من اوایل تو دوران اشنایی برام هدیه های کوچیک میخرید خیلی کوچیک و ارزون! ولی خب من دوس داشتم همینکه به یادم بود

این میگفت ببینم

میگرفت خرابشون میکرد بعدشم میگفت این چه چیز چرتیه خریده و اینا

بعد چند ماه بعدش با یکی دوست شد هفته اول به طرف گفته بود برام فلان چیز و فلان چیز (دقیقا همونایی که خراب کرده بود و گفته بود چرته) رو بخر

فکر میکردم دوسم نداره اما داشت از رفتار و حرفاش میفهمیدم بقیه هم خیلی بهم گفتن فلان دوستت خیلی دوست داره

اخه جالب اینه که موقعیت من قبل از دوستی با اونا و بعد از اون ، هنوز تغییر خاصی نکرده بود.

بالاخره یه چیزی داری دیگه ،خانواده خوب،زندگی مرفح،زیبایی،یه چیزی هست این وسط که حوصلت ندارن 😁😁🙃🙃

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙