2777
2789
عنوان

اقا هستم به مشکل برخوردم راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 7930 بازدید | 189 پست
خب اینکه از هر راهی با یه دختر که هیچی ازش نمیدونی آشنا شدی عجیبههیجانی شدی حتماآخه دخترم نیستی که و ...

متاسفانه تحت تاثیر زیبایی قرار گرفتم و اینکه ایشون خودشو خیلی مهربان و مودب نشون میداد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سال باهم بودیم و ایشون مودی بود.تا اینکه دو ماه پیش گفت من به تو خیانت کردم و هیچ حس و احساسی ندا ...

این خانوم شگردش تیغ زدن. پسر بعدی رو هم لابد نقشه داره واسش. برو شکایت کن اگه وسایلی که خریدی فاکتور به اسمت یا شاهد داری برو شکایت کن آخه چیزی که حبه شده باشه یعنی همان هدیه دادن میشه پس گرفت.  اینجوری دلت خنگ میشه جان مادرت برو شکایت کن نذار یه جون دیگه رو بدبخت کن با احساساتش بازی کن.   

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
گفتم عیب نداره برو ازدواج کن قولنامه رو به من منتقل کن و وسایل من رو بده .چون من به اون خونه کلا شا ...

😂😂😂هر..زه ها شانس دارن

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

خب ماالان چی بگیم برادرمن 

بایدخیلی قبل تراینجاتاپیک میزدی 

الان سوالتون دقیقا چیه

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

بنظرم اشتباه از خودتون بوده دیگه یاد بگیرید برا هرکسی هزینه نکنید . خام نشید سریع

بعضی دخترام زود وا میکنن  مثل این خانوم کهدپسرارو وابسته خودشون کنن از پسرا تیغ زنی کنن بنظرم فراموشش کن درس عبرت بشه برات . ولی تهدیدش کن طلاهاتو ازش پس بگیر با قولنامه اینا دیگه دستت به جایی بند نیست 

کاملا حق دارین ناراحت باشید .هرچند که از اول دو سال برای اینکه باهم رو راست نباشید قطعا غیر عادیه و ...

بله ایشون هم در دوران اشنایی با چندین پسر ارتباط مخفی داشته که من متوجه نشده بودم 

گفتم عیب نداره برو ازدواج کن قولنامه رو به من منتقل کن و وسایل من رو بده .چون من به اون خونه کلا شا ...

خب تو میتونی ازش شکایت کنی اینا واقعا ازشما سواستفاده کردن یا یجوری دیگه از چنگشون در بیاری 

اگه حرفاتون راسته ک واقعن کار تون اشتباه بوده.و اگه واسه وقت گذرونی خاستین آشنا بشین ی استفاده مثلن جنسی ببرین خوب این هزینه واسه اون طرز فکرتون ب باد دادین ولی خوب اگه قصد زندگی داشتین باید از دوتا بزرگتر کمک میگرفتین میرفتین خونواده و زندگی قبلی اون دختر رو بررسی میکردین.والا الانه ادم میخاد دو کیلو سیب زمینی بخره چنتا بازارو زیرورو میکنه ک ی وقت ی چیز بهترو از دس نداده باشه اونوقت شما بدون توجه رفتین کلی هزینه کردین

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق