2777
2789
عنوان

اقا هستم به مشکل برخوردم راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 6185 بازدید | 179 پست
من شغل آزاد دارم و درامدم خوبه و برای همین براشون خرج میکردم. برای من ایشون داره ازدواج میکنه مساله ...

کار ازین چیزا گذشته فعلا در پی حق و حقوقتون باشید . البته قبل اینکه من بگم شما اقدام کردین آفرین بهتون . 

به مشاور هم مراجعه کنید که بتونید حالتون رو خوب کنید 

هیچ  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شما هم به نوعی از اون خانم سواستفاده کردین همچینم بی تقصیر نیستین و گرنه اگر قصدتون ازدواج بود خی ...

ازدختره سواستفاده کرده ؟وقتی میگن سواستفاده که بهش گفته باشه من زودعقدت میکنم ولی عقدنکنه.ارتباطم که زوری نبوده خودش میخواسته بعدم جزاینم باخیلیارابطه داشته پس سواستفاده ای نکرده  .فعلاکه دختره سواستفاده کرده همزمان باچندنفربوده وپولاشم کشیده بالا.بعدم همون بهترکه عقدش نکرده اگه عقدش میکردکه بدتربودبعدمیفهمیدکه خانم چه جوریه 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
الان به نظرتون چکار کنم

چیزی ندارید که بتونید تهدیدش کنید؟

اهرم فشار؟

هم باید بیپارید دست وکیل

من پدرم وکیله 

پرونده مشابه داشته،دفت و آمدش زیاده اما خب اخرش نتیجه میده

الان به نظرتون چکار کنم

هیچی دیگه

بعدا دوباره از این غلطا(اشتباه ها) نکن!!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بیشتر ببینید

بیا صادق باشیم

تو دنبال یکی بودی که پارتنر دائمیت باشه و باهاش نیازاتو برطرف کنی ، قصد تفریح و سرگرمی و رفع نیاز داشتی ، حالا گفتی اگر شد ازدواجم میکنیم ولی قصد اصلیت ازدواج نبوده . هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره که تو برای یکی همینجوری خونه بگیری .خودتو گول نزن. تو به اون پول دادی ، اونم در ازاش بهت سرویس عاطفی و جنسی داده . قطعا غیراخلاقی و غیرشرعیه ولی غیرمنطقی نیست . مثل داد و ستد میمونه . حالا هم دیگه نمیخواید با هم کار کنید . هیچ مشکلی هم نیست 

تو از این زورت اومده که اون همزمان با تو با ادمای دیگه ای هم بوده. خب اون به تو تعهدی نداشته 🤷‍♂️ الانم که دیگه نمیخواد با هم باشید باید پول خونه رو پس بده ، بیفت دنبالش و هر جور شده خونه رو پس بگیر 

ولی حق نداری فاز مظلوم و قربانی به خودت بگیری . تو گول نخوردی ، بچه ی ۵ ساله هم میدونه از دست غریبه نباید شکلات بگیره ، تو هنوز نفهمیدی نباید به یه غریبه همینجوری اعتماد کنی ؟ ننه من غریبم بازی در نیار. تو خودت از قصد وارد این بازی شدی ، پول دادی ، خدمات گرفتی. خودتم خوب میدونستی دختری که بدون هیچ عهد و پیمانی میاد تو خونه ی تو و با تو رابطه داره، دختر ازدواج و زندگی نیست . پس ادای کسی که سرشو کلاه گذاشتن رو در نیار . 

من شغل آزاد دارم و درامدم خوبه و برای همین براشون خرج میکردم. برای من ایشون داره ازدواج میکنه مساله ...

والا اینجور زنا شانس بهتری دارن ماها ک نجابت داریم خرجی خونه رو شوهر ب زور میده

۲ سال با هم بودیم

متاسفم برای تجربه ی تلختون

ولی میدونی تهش چی میشه

اکثر مردا اینو تجربه میکنن مال و احساس و همه چیشونو برای ی آدم اشتباهی میدن

بعد وقتی ازدواج میکنن تحت تاثیر این تجربه 

زندگی رو برای زن بساز خودشون زهر میکنن

کاش مردا یکم عقل داشتن 

متاسفم برای تجربه ی تلختونولی میدونی تهش چی میشهاکثر مردا اینو تجربه میکنن مال و احساس و همه چیشونو ...

من وسطهای ارتباط متوجه این مسایل شدم. پنهکار شدید بود و به شدت دروغگو و نقش بازی میکرد