2777
2789
عنوان

اقا هستم به مشکل برخوردم راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 7851 بازدید | 186 پست
این خانوم قصدش فقد تیغ زنی بوده بنظرم ساده نباش حقتو ازشون بگیر حیف وقتی که گذاشتی حداقل طلاهاتو و س ...

بله همین خیلی اذیتم میکنه که انقدر ساپورت مالی کردم انقدر خوبی برای یه ادم تنوع طلب کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله من متاسفانه ماشینم رو هم در اختیار ش گذاشتم و خیلی کارهای دیگه

شوخی میکنی دیگه؟! اون لحطه که اینارو میزاشتی در اختیارش خانوادت چیژی نمیگفتن بهت اصلا اونموقع  با خودت فکر کردی داری چیکار میکنی؟

گاهی باید فراموش کرد

دوست عزیز من آقا هستم. اولا میخواستی حواستو جمع کنی دوما وارد رابطه ای شدی که سر و تهش مشخص نبوده س ...

اگه ایشون باخانم رابطه داشته نمیتونه پولش پس بگیره اون خانم زرنگترازاین حرفا وقتی خانم گفت پول دادی نیازت برطرف کردی چی 

دوست عزیز من آقا هستم. اولا میخواستی حواستو جمع کنی دوما وارد رابطه ای شدی که سر و تهش مشخص نبوده س ...

اگه ایشون باخانم رابطه داشته نمیتونه پولش پس بگیره اون خانم زرنگترازاین حرفا وقتی خانم گفت پول دادی نیازت برطرف کردی چی 

اینجور آدما هم زن هم مرد وجود دارن که هدفشون ازاول مشخصه ،طرف رو وابسته میکنن تا ازش سواستفاده کنن اصلا هم براشون مهم نیست عاقبت طرفی که بهش  دل داده چی میشه.حالا ضرر مالی که جای خود داره.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

درآمد و شغلتون چیه ؟

من شغل آزاد دارم و درامدم خوبه و برای همین براشون خرج میکردم. برای من ایشون داره ازدواج میکنه مساله ای نیس مساله ام اینه که همزمان با من با ایشون و دو سه نفر ذیگه بوده و پسره رو میورده خونه ای. که من براش اجاره کردم