2777
2789

دیشب منو شوهرم بحثمون شد سر اینکه برا من عروسی نگرفت قول داده بود ۳ دنگ خونه رو بهم بده متاسفانه اون موقع ک رفتیم بزنیم ب نامم من هنو ۱۸ سالم نشده بود ینی یه ماه مونده بوو ب ۱۸ سالگیم.

خلاصه شوهرم گفت که بزا بزنیم ب نام خودم بعدش هروقت ۱۸ شوی میایم میزنیم ب نامت.

منم  هرموقع بحث اونو میکشم بحثو عوض میکنه و دیشب جدی باهاش حرف زدم بازم میگف حالا بزا بعدا حالا بزا بعدا.

بعد اعصابم خورد شد قهر کردم رفتم توی اتاق، اومد زنگ زد ب مامانم.

مامانم پا شد اومد اینجا و بعدش بابام زنگ زد گف پاشید بیاید اینجا ببینم چیشده، رفتیم بعد بابام بهمون عیدی داد بعد گفتش خب جیشده، بابای من نمیدونس ک همچین قولی بهم داده منم نگفتم میخواس خونه ب نامم بزنه چون نمیدونه خونه خریدیم.

گفتم ایشون وام ازدواج منو ک سپرده کرده بودم رو ازم گرف و باهاش یکاری کرد (خرید خونه) حالا ک باید ۳ دنگ بزنه ب نامم نمیزنه میگه پول وام ازدواجتو میدم بهت خودت قسطاتو بده.

نمیزاره برم کار کنم ک خودم بتونم قسط هارو بدم، گفتم منو برده بود کربلا منو گرفت زد مثلا عروسی نگرفتیم رفتیم کربلا ک خوش باشیم. شوهرم میگف اره قول دادم اما الان میگم نمیزنم ب نامت، بعد بابامم میگف کتکت زده گریه کردی عب نداره گریه برا امام حسین خوبه رفتی کربلا ک گریه کنی دیگه😐💔گف کتکتم زده من نمیتونم چیزی بگم چون شوهرته، خلاصه زیاد پشت منو نگرفت.

بعدامروز بابام زنگ زد گف چی میخواسته بزنه ب نامت، چون قول داده و عروسیم نگرفته باید برات ب نام بزنه.

منم نگفتم چی میخواس ب نام کنه، شوهرم دید گوشیم مشغوله از سرکار سریع اومد خونه یهو درو باز کرد گف با کی داری حرف میزنی😔

منم گفتم بابام. بعد شوهرم ب بابام زنگ زده گفته ما ماشین نوشتیم دخترت میگه بزن ب نامم، بعد بابای من ۷۵ مبلیون قرض کرده بود از شوهرم برای کرایه خونه، شوهرم بهش گفته من میرم شکایت میکنم قانونی ازت میگیرم و با بابام دعوا کردن  حالا رفته شوهرم شکایت کنه

من چه کنم🥺

اینم بگم که اون موقع که رفتیم خونه رو بخریم پول کامل نداشتیم ک بدیم، شوهرم نصف پول رو داد بقیشم چک داد ک چن ماه بعد بدع. بعد توی اون قولنامه هم شوهرم هم من هم صاحبخونه امضا کردیم ک مثلا سه دنگ خونه ماله منه.

حالا اون قولنامه دس شوهرمه چون پولو کامل داد و قولنامه رو گرفت از املاکی.

موندم چیکار کنم

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یااا خدا من سرم‌گیج رف چی بگم اخه اون از پدرت این از شوهرت

اره بعضی وقتا دلم میخواد بزارم برم

اما جایی رو ندارم😔

اخه شما به اسم شاهد امضا کردین قولنامه رو یا به اسم خریدار؟؟ قولنامه یکیش پیش املاکی میمونهچون سه بر ...

ب اسم خریدار

اخه شما به اسم شاهد امضا کردین قولنامه رو یا به اسم خریدار؟؟ قولنامه یکیش پیش املاکی میمونهچون سه بر ...

اخه ب املاکی زنگ زدم گفت اون برگه دسه شوهرته