2777
2789

واسه رسیدن صد در صد به اون وزنی که میخوای اول عرق یونجه که گفتم حتمابگیر قبل ناشتا هر روز بخور کمی طول میکشه ولی صددرصد جواب میده من یجز خودم تمام دور وریام هم جواب گرفتن ازش پس فقط بگیر و خوردنش رو قط نکن بعد ۲۰ روز حالا بعضی ها کم تر بعضی ها هم یکی دو روز دیر تر ولی من ندیدم کسی جواب نگیره ازش این از این 

از عرق یونجه هم جواب تر برای چاقی که از روز دوم سوم خودت کاملا هر روز احساس میکنی نصبت به روز قبلت کمی فرق کردی بعد جوری واست اشتها میاره که بیست چهاری دهنت فقط در حال جویدن باشه واز خوردن دیگه خسته شی ولی بازم همون لحظه فکر کنی الان از کشنگی بی هوش میشی بخدا من دقیقا عین چیزی که برات گفتم تازه خیلی بد تر رو تجربه کردم و توی یک ماه ۱۱ کیلو چاق تر شدم که هیشکی باور نمیکرد بگذریم این همه رو گفتم و هنوز اسم قرص رو نگفتم هههههه قول بده برام دعا کنی خدا شفام بده کلا خودمم بعضی وقتا میفهمم که کلا رد  دادم و یه هو میرم تو یه فاز مخصوصا حرف زدن دیگه مگه خدا موتورم رو خاموش کنه که وایسم شما ببخش ما رو منم یکی از مجودات عجیبی هستم که خدا افریده کاریش هم نمیشه کرد شوخی میکنم همه رو فقط زیاد حرف زدنم رو کامل جدی بود ای بابامیخواستم اسم قرص بگم مثلا به شما یک ساعته  فقط دارم از فوایدش سخن رانی میکنم خدا به فریاد شما برسه که قراره این همه رو وایسی بخونی خخخخخخخ دعام کن دیگه خدا رو چه دیدی شاید منم یه هو اومدم قاطیه ادما و از همه مهم تر تونستم بالا خره اسم اون قرص جادویی رو بهتون بگم البته اگه این حرفام که همین جوری مثل سیل داره میاد و همه چیز رو از اسم قرص بگیر تا یه عالمه چیز دیگه با خودش میشوره میبره و تمومی هم نداره شانس شما گفتم بازم میگم فقط دعا دعا دعا که زود تر از دست این دیوونه و پیامای کیلومتریش خدا نجاتت بده خداییش من از خدا میخوام در برابر دیوونه ای مثل من زود تر خلاصت کنه تا تورو هم مثل خودش نکرده با حرفاش 

ای بابا تا تو واسم یه دعا بخونی این پیام بی نهایت زیاد شد دیگه جا برای نوشتن قرص رو هم نداره تا تو کمی عمه یوجیبو برام بخونی منم میرم که اسمش رو داخل تومار بعدیم  بنویسم قول میدم از این پیام کیلومتریم اون کم تر باشه البته اگه بتونم خخخخخخخ

واسه رسیدن صد در صد به اون وزنی که میخوای اول عرق یونجه که گفتم حتمابگیر قبل ناشتا هر روز بخور کمی ط ...

حتما میگیرم از عطاری و استفادع میکنم

ماشاللههه چه حوصله ای

ایشالله خداا شفااات بده😂🤦‍♀️

خب منتظرم اسم قرصو بگو

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بلع درستهنبابا این چه حرفیهخوشحالم که یکی برام ارزش قائل بودو سعی کرد بهم کمک کنهاتفاقا من از هم کلا ...

فدایی داری خانم کرده من کمی شوخم تو بی ادبی هام پر حرفی هام و در کل هر چیز بدم رو بزار پای اینکه انسان جایز الخطاس منم انسانم دیگه کلا فقط خطا میکنم کار درست ندارم تو کارام که تو ادما باقی بمونم ولی نمیدونم چرا ادما از من درمیرن و فرار میکنن فکر کنم همه دیوونه شدن بیچاره ها من که حال میکنم  با انسان بودنم امید وارم مردمم با انسان بودنم بتونن حال کنن و این روانیه زنجیریه  ردی هم یه جوری تو جمع دیوونه ی بزرگ خودشون منم راه بدن قول میدم که فقط در حد این که هشت تا پا از این و اون بگیرن و تا جایی که میتونن فرار کنن به همین اندازه راضی بشم و تا حد امکان که غیر ممکنه بشه کم تر حرف بزنم اگه رام بدن تو بزرگ ترین جمع دیوونه ها البته دوراز جون شما شما هنوز زوده واستون برای ورود به جمع دییونه ها چون ارزو من میدونم زیاد دارید مثلا اینکه چاق تر بشید و از اون مهم تر قراره بهتون حالابعدا ها اگه فرصتی شد و این حرف زدن رگباری وکاملا چرت و پرتم اجازه داد که من میدونم اجازه در کارنیست اسم این قرص رو به شما بگم ولی از من میشنوید دلتون رو صابون نزنید انقدر این جور چیزا تو دل من میمونه تا سال ها بعد مثل الانفوران میکنه و بالا خره میگمش و به خودم میگم اخیش خوب شد زود گفتم به اون بیچاره انتظار بده تازه از اون بد تر که من خودم از این مدل ادما متنفرم که حرف زیاد میزنن و همش چرت پرت میگن و خودشون هم فکر میکنن با مزه هستن با اون همه چرت پرتایی که میگن چقدراحساس  میکنم اون ادمی که اصلا خوشم نمیاد از حرفاش و.... مثل خودمه هههههههه واقعا دیگه رد دادم و فکر میکنم دارم شما رو هم با مسخره بازی هام به مرز ردی خودم که مخصوص خودمه و فقط پیش من میشه انقد زود و سریع به مرز اعلای ردی رسید انقدر چرت پرتام ادامه داره و بی خیالم نمیشم پس دستا بالابالا بالا بالا همه ردی ها ماشالله جوووووونم  در اخرم دعا میکنم خدا من رو ببخشه و بیامرزه برای وقتی که از انسان ها  با کارام میگیرم من قصدم خندوندن و حس خوب دادنه ولی خوب خودمم میدونم بی مزه هستم ولی بازم از رو نمیرم از اون بچه پررو هام دیگه اینا رو گفتم که یه کم بشناسیم شاید یک درصد حرفام و پر حرفی هام و بی مزگی هام رو بهتر بتونی بفهمی که دعا لازمیم ههههههههه واقعا دیگه بینهایت شد حرفای چرت بیمزم تو نخون اینا رو  فقط الان میرم پیام بعدی رو بدم این پر شد         و میخوام دیگه از خدا کمک بگیرم و اسم قرص جادویی رو بهت بگم این پیاما رو نخوندی هم نخون ولی حتما بعدی رو بخون چون ارزوی خوش استیل شدنت و باربی شدنت تو پیام بعدیه خداییش این رو بیشوخی میگم هرچی از این قرص بگم بخدا تا نخوری اصلا نمیشه توصیفش کرد فقط باید خودت حسش کنی تا بفهمی قرص چاقی یعنی چی 

((انابول و شیکور)) این دو قرص انابول برای اشتها و فقطخدا میدونه من نه دیدم نه شنیدم که یه قرص در این حد ادم رو به روزی میندازه که فکت فقط وقت خواب مگه وایسه 

شیکور کارش اینه که وقتی بدن یه هو با اون شدت شروع میکنه و هرچی میاد جلوش با میل بالا و اشتهای بینهایت از صبح تا لحظه ی خواب فقط میریزی روی هم روی هم تو معده ای که عادت به همچین شرایطی نداره با اون حجم بالای غذا مجبور میشه اونم شروع کنه رگباری هرچی واردش میشه رو دفع کنه و صلا چیزای مفید غذا رو جذب نکنه چون نمیتونه این قرص شیکور کارش جذب تمام چیزایس که وارد بدن میشه و از همه مهم تر: 

(حتما باید هر دو قرص باشه تا اثر بزاره روی بدن تکیش مثلا اشتها میاره اما با دفعه ی اول که خودت میری دست شویی متوجه میشی که هرچی میخوری جذب نمیشه واصلا بی فایدس بعد این قرصا اصلیشون هردو رنگشون سفیده هردو ریزن و هم اندازه هستن با هم بعد بستشون اگه کراتین که بدنسازا میخورن دیده باشی یه جلد پلاستیک تقریبا اندازه یک وجب بلندیه اون جلدشه کراتین      حالا این رو بی نهایت حواصت باشه که این دوتا قرص اصل اصلش تو جلد دقیقا مثل کراتینه که رنگ جلده سیاه ۱۲۰۰ تا هم تو هر بستشه ولی تو رفتی بگو ۳۰ از این ۳۰از اون بعد میری میگیری 

اخ اخ اصل کاریش رو یادم رفت واسه قرص ها بگم بدبختی اون قرص اصلاتوی داروخانه نمیدونن اصلا واسه چیه این قرصا چه برسه که داشته باشن من هزاران هزارتا داروخانه پرسیدم ندارن تو هم اصلا خودت رو واسه خریدن الاف دارو خونه هانکن یه خورده بد گیر میاد فقط خداکنه پیدا کنی بخوری تا ببینی این همه تعریف من تازه کم بوده 

تنهاجایی رو که میگم برو بگرد احتمال نود درصد داره بتونی پیدا کنی چون این قرصا فقط به درد بدنسازا میخورن و فقط و فقط  مکمل فروشها میارن برای بدنسازا  مکمل فروش ها هم که مطمئنم میدونی چی من باز همینجوری واسه اطمینان بگم مکمل فروشی یه سری مغازه هستند فقط پودر پرتئین کراتینک و....  و وسایل ورزشی مخصوصا بدنسازی میفروشن.. بری بگردی تو این مکملی ها بازم سخت پیدا میشه از بیست سی تا مغازه مکملی میبینی یکیش داره نری بپرسی چهارجا بگن نداریم یا نیست نگرر تو هم برگردی  هرچی مغازه مکمل فروش دارید تو شهرتون دونه دونه همه رو برو حتی اگه نبود بهشون بگو این دو قرص رو رفتی مکمل بیاری واسه من بیار من میام میبرم واست میارن من چند بار گفتم واسم بگو بیارن من همش رو خودم میبرم تیکه تیکه  بعد اوردن ((فقط ببین غیر اصلش هست قرص هاش هر دو جای سفید،، رنگی هستن اگه گفت اینا همونه اصله از اونا خیلی بهتره ببر اگه جواب نگرفتی بیارش و این حرفا اصلا نگیری حتی نیم درصدم تاثیر نمیزاره روبدن فقط خدا کنه پیدا کنی اگه رفتی و پیدا کردی خبر بده تا بگم خوردنش چجوریه 

فدایی داری خانم کرده من کمی شوخم تو بی ادبی هام پر حرفی هام و در کل هر چیز بدم رو بزار پای اینکه انس ...

عزیزی

اشگال نداره من خودمم پر حرفم اما تو‌چت اصلا

معمولا تو ویسکال و اینا

من همه پیامتو خوندم😁😁

دعاتم میکنممم حتما

اخ اخ اصل کاریش رو یادم رفت واسه قرص ها بگم بدبختی اون قرص اصلاتوی داروخانه نمیدونن اصلا واسه چیه ای ...

حقیقتش میترسم از استفاده قرص

خودمم قرص گلکسی فت دارم که فوق العاده اشتها اوره

من اشتها دارم مشگل اینه که وزنم نمیرع بالا یا اگرم بره باز کم میکنم

حالا میخوام ازمایش بدم ممکنع تیرویید داشتع باشم

عزیزیاشگال نداره من خودمم پر حرفم اما تو‌چت اصلامعمولا تو ویسکال و اینامن همه پیامتو خوندم😁😁دعاتم ...

ایول داری بخدا  خداییش خسته نباشی که اون همه وقت گذاشتی  و بااین که حرفام چرت بودن  واز مسخره بازی. بودن ولی با این کارت این رو به من فهموندی که  ادمی هستی که احترام طرف مقابلت رو نگه میداری حتی اگه مثل من طرف چرت پرت گفته باشه،، این بینهایت با شخصیت  بودنتون رو نشون میده و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که خوش به حال هرکی که قراره تو شریک زندگیش شی  و انقدر قشنگ قراره در کنارش بمونی 

ایول داری بخدا خداییش خسته نباشی که اون همه وقت گذاشتی و بااین که حرفام چرت بودن واز مسخره بازی. ...

نه بابا مسخره نبودن

اتفاقا خنده رو لبام اورد حرفات

ممنون نظر لطفته🌹🙏

شمام همینطور خوشبحال اونی که همسر شماست

وای نه میترسم از قرص چاقی و ایناهمون عرق یونجه رو میخورم

چرا اخه من که بجز خودم بالای صد نفر از دور وریام گفتم بهشون و خوردن و نتیجه ی جادوییش رو دیدن من خیلی سالم خوردم این قرص رو ولی هیچ چیزی برای ترسیدن ندیدم بازم خود دانی هر ادمی خودش بدن خودش رو میشناسه بدن با بدن هم فرق میکنه  ولی این رو هم بگم ها اگه بتونی صبر داشته باشی و ادامه دار بخوری و همیشه سر وقت خودش بخوری تو یه مدت خوب نتیجه ای میگیری ازش چون من خودم امتحانش کردم و به چند نفر دیگه هم معرفی کردم اونا هم بعد یک ماه و نیم حالا یه خورده زود تر یایه خورده دیر تر ولی نتیجه داره وقتی شروع بهتغیر میکنی دیگه هر روز خودت تو اینه میفهمی با دیروز فرق کردی 

چرا اخه من که بجز خودم بالای صد نفر از دور وریام گفتم بهشون و خوردن و نتیجه ی جادوییش رو دیدن من خیل ...

نه خب قرص قطعا نتیجه میگیرم اما از عوارضش میترسم

ممکنه عوارضش جبران ناپذیر باشه

حالا خودمو وزن کردم سه کیلو اضاف کردم خیلی انگیزه گرفتم