واسه رسیدن صد در صد به اون وزنی که میخوای اول عرق یونجه که گفتم حتمابگیر قبل ناشتا هر روز بخور کمی طول میکشه ولی صددرصد جواب میده من یجز خودم تمام دور وریام هم جواب گرفتن ازش پس فقط بگیر و خوردنش رو قط نکن بعد ۲۰ روز حالا بعضی ها کم تر بعضی ها هم یکی دو روز دیر تر ولی من ندیدم کسی جواب نگیره ازش این از این
از عرق یونجه هم جواب تر برای چاقی که از روز دوم سوم خودت کاملا هر روز احساس میکنی نصبت به روز قبلت کمی فرق کردی بعد جوری واست اشتها میاره که بیست چهاری دهنت فقط در حال جویدن باشه واز خوردن دیگه خسته شی ولی بازم همون لحظه فکر کنی الان از کشنگی بی هوش میشی بخدا من دقیقا عین چیزی که برات گفتم تازه خیلی بد تر رو تجربه کردم و توی یک ماه ۱۱ کیلو چاق تر شدم که هیشکی باور نمیکرد بگذریم این همه رو گفتم و هنوز اسم قرص رو نگفتم هههههه قول بده برام دعا کنی خدا شفام بده کلا خودمم بعضی وقتا میفهمم که کلا رد دادم و یه هو میرم تو یه فاز مخصوصا حرف زدن دیگه مگه خدا موتورم رو خاموش کنه که وایسم شما ببخش ما رو منم یکی از مجودات عجیبی هستم که خدا افریده کاریش هم نمیشه کرد شوخی میکنم همه رو فقط زیاد حرف زدنم رو کامل جدی بود ای بابامیخواستم اسم قرص بگم مثلا به شما یک ساعته فقط دارم از فوایدش سخن رانی میکنم خدا به فریاد شما برسه که قراره این همه رو وایسی بخونی خخخخخخخ دعام کن دیگه خدا رو چه دیدی شاید منم یه هو اومدم قاطیه ادما و از همه مهم تر تونستم بالا خره اسم اون قرص جادویی رو بهتون بگم البته اگه این حرفام که همین جوری مثل سیل داره میاد و همه چیز رو از اسم قرص بگیر تا یه عالمه چیز دیگه با خودش میشوره میبره و تمومی هم نداره شانس شما گفتم بازم میگم فقط دعا دعا دعا که زود تر از دست این دیوونه و پیامای کیلومتریش خدا نجاتت بده خداییش من از خدا میخوام در برابر دیوونه ای مثل من زود تر خلاصت کنه تا تورو هم مثل خودش نکرده با حرفاش
ای بابا تا تو واسم یه دعا بخونی این پیام بی نهایت زیاد شد دیگه جا برای نوشتن قرص رو هم نداره تا تو کمی عمه یوجیبو برام بخونی منم میرم که اسمش رو داخل تومار بعدیم بنویسم قول میدم از این پیام کیلومتریم اون کم تر باشه البته اگه بتونم خخخخخخخ