2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بالاتر بخون همه میگن چاق میکنه

هههههه همه خیلی چیزا میگن شما تو گوگل بزن کارایی زینک روی بدن چیه یا به چه دردی میخوره بعد میتونی نظر پزشکیش رو ببینی نه نظر کسایی که زینک نمیدونن اصلا برای چی هست و چاق شدناشون رو به اون ربط میدن 

خب شما روشی سرااغ دارید اشتها اور باشه؟؟با مکمل که بدون عوارضم باشه

بهترین چیز که هم طبیعی هست و هم با قطع کردنش باز به اندازه قبل برنمیگردی اینه که برو عطاری و عرق یونجه بگیر و قبل از ناشتا بخور بعد ببین چه تاثیری میبینی ولی اینم بگم با یه روز دو روز اتفاقی نمی افته باید یک ما حداقل ادامه بدی چون چیزی که تو چند روز رو بدن تاثیر بزاره بدون همون اندازه هم زود از بین میره تاثیرش پس صبر و عرق یونجه که تلخ و بدمزه هم هست میشه جواب چیزی که دنبالشید قرص زیاد میتونم معرفی کنم ولی هم عوارض دارن هم با قطع کردنشون باز شروع به لاغر شدن میکنید 

من یبار زینک خریذم اما تاثیری نداشت حالا میگن زینک پلاس بعد چطور بخورم؟

امتحانش کن 

من که خیلی کم حس میکنم اشتهام بیشتر شده 

دختر عموم لاغره هر چی میخوره هیچی تاثیری روش نداره

خیلی ممنون باشه حتما امتحانش میکنم ایشالله که جواب بده رو‌من

خواهش قابل شما رو نداشت             ایشالله نه صددرصد جواب میده فقط به کمی صبوری و سر وقت خوردن احتیاج داره که به نتیجه برسونتون همین 

من نمیخوام تو کار شما دخالت کنم ولی فقط نظر خودم و خیلی از کسایی که تا حالا این رو ازشون شنیدم رو میگم 

خداوکیلی دختر لاغر مانکنه و لاغریش به نظر من نعمت بزرگیه که خدا بهش داده دختری که چاقه اصلاقشنگی نداره  بعد از همه چی بد تر خیلی زود میریزه استیلش البته ادم چاق استیلم نداره کلا که بخواد زود بریزه 

پس خانم خانما به عنوان یه دوست میگم یه نعمت بی نهایت بزرگه که خدا بهت داده و میتونه به یک دختر بده 

با خودت کیف کن به چاقی هم فکر نکن که چاقی همش مریضیه لاغرا همه چی تمومن لذت ببر از باربی بودنت بازم تصمیم با خودته من فضولی نمیخوام بکنم فقط خواستم به عنوان یه دوست نظرم رو به دوستم گفته باشم همین

من نمیخوام تو کار شما دخالت کنم ولی فقط نظر خودم و خیلی از کسایی که تا حالا این رو ازشون شنیدم رو می ...

ببین بلع منم از چاقی بدم میاد اما من وزنم خیلی دارع افت میکنه که این بده

و لباسام دیگه اندازع تنم نیستن خب این طبیعیع بخوام چند کیلو وزن بگیرم که به اندام ایده آلم برسم

بازم مرسی از نظرت

نظر فقط خودت رو عشقه هرچیزی که خودت میدونی برات درسته و خودت باهاش حال میکنی بدون کوچک ترین شکی انجامش بده 

خانمی من گفتم لاغرخوبه و این حرفا گفتم فقط خواستم نظرم رو گفته باشم        ولی خداییش اگه بخوای منطقی  این جریان رو باهاش برخورد کنی میبینم من که شما رو ندیدم بعد اندازه خودتون که شما رو نمیشناسم و هرکی خودش از همه دنیا بهتر میدونه چی بهش میاد و با چی حال میکنه و.... پس شمام من دیگه زیادی تا همین الانشم وقتتون رو گرفتم و مزاحمتون شدم ازتون معذرت میخوام من خداییش قصدم کمک بوده از همون پیام اول ولی دست خودم نیست گاهی وقتا فضولیم گل میکنه و تو چیزایی که به من مربوط نیست دخالت میکنم ولی بخدا بی منضور و تو دلم هیچی جز کمک نبوده بازم من شرمندم برای همه چیز پر حرفی هام  فضولیم و.......  شما به بزرگیه خودت ببخش ممنونم که تا همین الانشم وقت گذاشتید پیامای توماریه من رو وایسادین خوندین و جواب هم دادید بهترین ها رو براتون ارزو دارم ایشالله هرجا که هستید موفق و پیروز باشی تو همه مراحل زندگید و دراخر به استیل مورد علاقتم برسی البته من الان یادم افتاد بعد این همه حرف هههههههه

نظر فقط خودت رو عشقه هرچیزی که خودت میدونی برات درسته و خودت باهاش حال میکنی بدون کوچک ترین شکی انجا ...

بلع درسته

نبابا این چه حرفیه

خوشحالم که یکی برام ارزش قائل بودو سعی کرد بهم کمک کنه

اتفاقا من از هم کلام بودن با اینجور ادما خوشم میاد

توام مرسی کع وقت گذاشتیییی

مرسییی حتما به اندام ایده آلم میرسم 

بازم دمت گرم

خیلی مردی مشتییی