2777
2789
عنوان

نظرتون رو میخوام بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 36 پست
مگه شماها آدم نیستین ؟ ربات هم باشه کم میاره نگه داری از بیمار خیلی سخته .

از نظر اونا کسی که بچه نداره و کار هم نداره و شوهرش هم با درکه، یعنی کلا اون هست دیگه.چه کاری ما یه تعارف بزنیم.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
الان به اون خواهرم بگم بیاد یا نه؟ کار من حرف من درسته؟دوس ندارم این وقتا میگن خب اون که شوهرش خوش ا ...

عزیزم این سری رو دیگه تحمل کن و چند روز دیگه پیشش باش

اما از سری های بعد اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد الکی بگو شوهر منم صبرش تموم شده و گفته مثلا دو روز حق داری بمونی و بقیه هم باید مشارکت کنن یا پرستاری چیزی بگیرید 

چون به هرحال شما هم آدمی و خسته میشی قرار نیس چون مهربونی ازت سواستفاده بشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرخ پشیمون شدم. حماقت کردم صداقت کردم. فک کردم این درک میکنه.

دور از جون 

نه بابا اشکال نداره . این سری هم تحمل کن اما برای بقیه مسائل و مشکلات دیگه بیش از حد از خودت نگذر 

من کلا کاری به مشارکت نکردن اون خواهرت ندارم اما مریض داری واقعا سخته شما درحد توانت کمک کن کسی هم حرفی زد جوابشو بده و گله رو پیش بقیه نبر

عزیزم هر موقع ناراحت شدی جوابشو بده وقتی اونقد بی ملاحظه س که هرچی دلش میخواد میگه تو هم جوابشو بده ...

هرکز ندیدم شوهرش اون هفته که خونشونه ول کنه بره پیش مامانم یا بیاد پیش ما. همیشه وقتی که نیس اومده. ولی همیشه حرف بارم میکنه که آره تو چسبیدی ب شدهرت. آخه شوهر من کم خونی داره. خ ضعیفه. درکیر واره. وااااقعا یکی باید براش غذا درست کنه.بهش برسه.با وجود این من تا تونستم رفتم. همیشه خودم تنهایی اثاث کشی میکنم. میخوام بدونم بد کاری میکنم بهش میگم؟دیشب شوهرم گف ولش کن برو وسایلتو از خونه بردار برو بمون پیشش هرچقد که لازمه. اونم میخواد بیاد میخواد نیاد.

دور از جون نه بابا اشکال نداره . این سری هم تحمل کن اما برای بقیه مسائل و مشکلات دیگه بیش از حد از خ ...

آره این درسته.

این بار هم عید اول برادر همسرم بود و قرار بود که ما بریم خونشون شهرستان ولی بخاطر این اتفاق نتونستیم ...

تو هم میگفتی شوهر من چه هیزم آری به تو فروخته .شوهر خودتم بود و همچین اتفاقی برای برای برادر شوهرت پیش می‌اومد .منم میگفتم ولش کن بزار تنها بره فلان بهمانه خوب بود ..نزار رو تو تاثیر بزاره نزار برات تصمیم بگیره ..امروزم زنگ بزن خانواده همسرت و تسلیت بکو و عذر خواهی کن بابت شرایط پیش اومده 

[QUOTE=376323684]تو هم میگفتی شوهر من چه هیزم آری به تو فروخته .شوهر خودتم بود و همچین اتفاقی برای برای برادر شوهرت پ ...[/QUOTE

خانواده همسرمم یجورن. روز اول زنگ زدم توی اون شرایط عیدو تبریک گفتم و تسلیت و اینا‌.مادر شوهرم نپرسید اصلا حال خواهرت چطوره.خیلیم سرد باهام حرف زد.

[QUOTE=376323684]تو هم میگفتی شوهر من چه هیزم آری به تو فروخته .شوهر خودتم بود و همچین اتفاقی برای ب ...

یه جورایی حق داره بالاخره داغ بچه چیز کمی نیست .خدا به تن خواهرت سلامتی بده اما تحت تاثیر حرفهای خواهرت قرار نگیر و حواست به شوهرت باشه 

یه جورایی حق داره بالاخره داغ بچه چیز کمی نیست .خدا به تن خواهرت سلامتی بده اما تحت تاثیر حرفهای خوا ...

دوست خواهرم که مریضه زنگ زده بهم میگه. ببین خونواده همسرتو ول کن. بچسب به خواهرت. یروزم تو محتاج خواهرت میشی. میگم من که اصلا مشکلی ندارم نمیرم میمونم. بعد میگم خدایا عزتتو شکر. هر کی از راه میرسه برا ما ادعای بزرگتری و عاقلی میکنه

دوست خواهرم که مریضه زنگ زده بهم میگه. ببین خونواده همسرتو ول کن. بچسب به خواهرت. یروزم تو محتاج خوا ...

وا چه پرروووو .گوش نکنی ها .همینا فردا روز میان میگن چه بی عرصه بود نتونست شوعرشو نگه داره .اکثرا هم چشم دیدن یه رابطه سالم زن و شوهری رو ندارن .منتظرن یه اتفاق بیفته خودشون برن دنبال همون آدم