2777
2789

ایرادش فقط خیانت بود ؟

اگر ایراد نداره چند سوال جواب بده 

آیا معتاد بود؟ بهت احترام میذاشت؟ 

زندگی خودت و پسرت در رفاه بود؟

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایرادش فقط خیانت بود ؟اگر ایراد نداره چند سوال جواب بده آیا معتاد بود؟ بهت احترام میذاشت؟ زندگی خودت ...

نه در رفاه نبودیم

معتاد نبود

بداخلاق نبود ولی زیادم کاری به من نداشت

الویتش نبودم

دلسوزم نبود

محبت انچنانی نداشت

بیرون رفتندور دورروزی یکساعت صحبتیکبارم بردتش خونه

خودش پشیمون بود یا وقیحانه در موردش صحبت میکرد ؟

من میگم احتمالا این قبل ازدواج با شما با اون بوده .

خدا از سر تقصیرات اون زن نگذره که خراب شده تو زندگی تو ، ای کاش آبروش بره دختره خراب 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
خودش پشیمون بود یا وقیحانه در موردش صحبت میکرد ؟من میگم احتمالا این قبل ازدواج با شما با اون بوده .خ ...

دختره اعتراف کرد یکماه با هم اشنا شدن

شوهرم صاحبخونه اجاره مونو زیاد کرد منو فرستاد پیش مادرم تزدیک هفت هشت ماه بود خودش میومد سر میزد

شهرامونم از هم دور بود

نه در رفاه نبودیممعتاد نبودبداخلاق نبود ولی زیادم کاری به من نداشتالویتش نبودمدلسوزم نبودمحبت انچنان ...

امیدوارم یکی پیدا بشه که همه این سختیا رو فراموش کنی اینقدر که غرق خوشبختی باشی

دختره اعتراف کرد یکماه با هم اشنا شدنشوهرم صاحبخونه اجاره مونو زیاد کرد منو فرستاد پیش مادرم تزدیک ه ...

پس این چه زندگیه؟ ول کن بابا زندگیت ارزشش از این چیزا بیشتره ، تو جوونی و فرصت ازدواج داری خواهش میکنم این دفعه چشمات باز کن 

دختره اعتراف کرد یکماه با هم اشنا شدنشوهرم صاحبخونه اجاره مونو زیاد کرد منو فرستاد پیش مادرم تزدیک ه ...

همون دیگه مشکل از اینجا شروع شده که تنهاش گذاشتی

نباید قبول میکردی که بری پیش مادرت

فکر نکنم کسی با دوتا طلاق حتی منو نگاه هم کنه🙂💔

اینجوری فکر نکن ، اینقد هستن خانومایی مثل تو ، توکه گناه نکردی بعدش تو جوونی خوشکلی حتما ازدواج میکنی از خدا بخواه تو این شبها به زندگیت خوشبختی بده

نه ازدواج نکرده یعنی با شرایطی که داره نمیتونه اعتیاد از سر و روش میباره

عزیزم چون فکر میکنی شاید کسی نیاد دلتنگش شدی ؟

میدونی منم در شرف طلاقم ولی راه چاره ندارم کلا میگه نمیخوامت یه سالی هست جز سلام ارتباط دیگه ای نداریم 

و قراره همه چی هم ببخشم بهش حتی طلاهامو حضانت پسرمون بگیرم