2777
2789
عنوان

اگه چندین سال

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 55 پست
محبتودریغ نکن قول میدم خوب میشه

نمیتونم بخدا

ماه قبل خیییلی باش خوب رفتار کردم با محبت و...

باز تیکه مینداخت عیب ظاهرمو ک میدونه بش حساسم ب روم میاورد 

شما باشی میتونی باز محبت کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیتونم بخداماه قبل خیییلی باش خوب رفتار کردم با محبت و...باز تیکه مینداخت عیب ظاهرمو ک میدونه بش حس ...

میتونی چون من خواستم وتونستم اونقدکه میگه به بچه خودم نگم که ازدوتامادرن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

تا این حد بد بود؟؟؟؟؟

اونقدرام بدنبودولی محبت محبت میاره رفتاراش طبیعیه چون توروجانشین مادرش میبینه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

من خودم نامادریم تو همچین شرایطی اگه شوهرم درک کنه هر دو با بحران سنی پسرش کنار میایم اما اگه شوهرمم ازم طلب کار باشه این زندگی رو تموم می کنم میرم.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه،سعادتمندانه نبود اما جسورانه بود...

مادرش می‌تونست نره

گاهی نمیشه اینطوری نگوخدادوس نداره

چند سالشه بچهجنسیت ش چیهرفتارش خوبه؟

پسر...۱۵ سالشه...آره خداروشکر خوبه از داداش خودم که همه اش ۲،،۳ سال از پسر شوهرم کوچیک تره خیلی بهتر تربیت شده.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه،سعادتمندانه نبود اما جسورانه بود...

من چرا باید تاوان بدم ؟؟

تاوان نمیدی هممون تویه مراحلی اززندگیمون مجبوریم امتحان بدیم تابتونیم بریم مرحله بعد