2777
2789
عنوان

مگه نگفتین معلما خاستگار زیاد دارن⁉️پس کو😭گول خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 48 پست
اره خاک تو سرش😭😭😭😭😭

شما مشکلت با قد و وزن و رنگ پوستت 

از روی همین مشخصات یادم افتاد

برو باشگاه که بیای رو فرم وزن بگیری به خودت برس لباس خوب بپوش ارایش ملایم اگه با جای از صورتت مشکلی داری عمل کن تو اجتماع باش بعد بین چجوری خاستگار میاد ...

به طور کلی هم دیگه اکثرا خاستگاری نمیرن معمولا اول دوستن بعد میرن خاستگاری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بستگی به اقبال و بخت داره 

دوستای من همه بی شغل حتی دیپلم هم نگرفتن ازدواج کردن البته موقعیت زندگیشونم چندان خوب نیست من چند وقت دیگه معلم میشم ولی تاحالا ازدواجم جور نشده همیشه تمیز و مرتبم همه چی هم به جا  . خواستگار هم داشتم ولی چن تاشو خودم رد کردم اونایی هم که خوب بودن خانواده رد کردن الکی و بدون هیچ دلیل منطقی

عزیزم برا خاطر خاستگار داشتن معلم شدی😂😂😂😂 کمی به خودت برس، سعی کن وزنت رو حداقل برسونی به 60، خیلی تغییر میکنی، روتین پوستی مناسب داشته باش، مهمترینش آب رسان و ضد آفتاب، لباس خوشگل، خیلی تاثیر داره تو، قشنگ دیده شدن

هنوز زوده.من اگر بچه داشته باشم میگم ۳۰سالگی ببعد.چون از۳۰ببعد ثبات شغلی و افکاری پیداکردیمیدونی چی ...

۳۰ دیگه زیاده نمیشه ریسک کرد توی اون سن تعداد کسایی که به سنت بخورن و موقعیتشون خوب باشه کمه

بچسب به دعا نویسا 😃شوخی میکنم عزیزم مهمونی برو به خودت برس تو این مهمونیاس آدم چشمش می‌ره برای کیس ...

انگار ریختن تو مهمونیا😢😂

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
۳۰ دیگه زیاده نمیشه ریسک کرد توی اون سن تعداد کسایی که به سنت بخورن و موقعیتشون خوب باشه کمه

مرد۲۵ساله بنظرت پس انداز داره یا مرد۳۰ساله؟؟

زن۳۰ساله میدونه از زندگیش چی میخواد یا ۲۵ساله؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

برو باشگاه عزیزم هم ورزش کن هم برنامه بگیر واسه اضافه وزن اصولی وزنت که نرمال باشه و توپر باشی روی چهره هم اثر می‌ذاره

صورت لاغر به نظر من چهره رو شکسته نشون میده

من خودمم یه سری لاغر شده بودم صورتم خیلی بد شده بود الان بهتر شده