2777
2789
عنوان

به نظرتون خونه‌های خیابون فرشته تهران متری چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 47 پست
اصن پیرزن عقده‌ای همش تو فکر چرت و پرته…. نمیگه من از پسرش ۱۲ سال کوچیکترم… همش چرت و پرت میگه…اون ا ...

ببین آدما دنبال عکس العمل همدیگن 

من به شخصه تو این مواقع انقدر با ذوق و لبخند گوش میدم و دستامو میبرم بالا شکر میکنم که مادرشوهرم وقتی هیچ عکس العمل منفی و تندی ازم نمیبینه کم کم خودش خاموش میشه 

اصلا نیازی نیست حرص بخوری 

پیش مادر شوهرتم خیلی نرو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین آدما دنبال عکس العمل همدیگن من به شخصه تو این مواقع انقدر با ذوق و لبخند گوش میدم و دستامو میبر ...

منظورم از جمله اول اینه ک 

آدما دنبال عکس العملن تا ببینن حرص دادناشون جواب داد یا نه

منظورم از جمله اول اینه ک آدما دنبال عکس العملن تا ببینن حرص دادناشون جواب داد یا نه

دقیقا اینم انگار سادیسم داره…. متاسفانه عقدیم و شوهرم ب زور میگه باید بریم پیش مامانم

چرا اینقدر مردم ارزش خودشون رو با پول میسنجن؟

مم دیروز با یه خانم و آقایی هم‌صحبت شدیم،در ظرف ۵دقیقه تموم داراییهاش تو کیش و قشم وتهران و شهرهای دیگه رو گفت.

ومن و همسرم از حرفهای دیگه میزدیم

بگه اگه من فرشته بودم مغز خر نخورده بودم زن پسر تو بشم که😂😂

نه به نظرم خیلی نباید عکس العملی نشون بده

کلا تو مکالمه با خانواده شوهر بایستی در ۹٠٪ مواقع از جمله «نمیدونم والا»  استفاده کرد

اصن پیرزن عقده‌ای همش تو فکر چرت و پرته…. نمیگه من از پسرش ۱۲ سال کوچیکترم… همش چرت و پرت میگه…اون ا ...

همشون همینن مادرشوهر من ی جاری دارم وضع باباش خوبه همش به رخ بقیه جاری ها میکشونه رفتن استانبول لباس اینقدری خریده طلا پر این قابلمه داره 😂😂 مغازه لوازم خونگی داره حتی رو قیافه و پولداری دختر و عروس همسایه ها هم پز میده بگو اون خوشگل هست به تو چی میرسه یا اون پولدار هست میاد از خونه و زندگیش به تو بده 🧙🏻‍♀️به خدا اون جاریم که از همه پولدار تره خودش و شوهرش اینقدر خسیسن برای مادرشوهرم هیچی نمیگیرن اما خریدها‌و لباس ها با شوهر من هست و پز پولداری اونا رو میده ((حالا خدا رو شکر من خودمم وضعم خوبه ))اما واقعا روان آدم رو بهم میریزه با حرفاش 

دقیقا اینم انگار سادیسم داره…. متاسفانه عقدیم و شوهرم ب زور میگه باید بریم پیش مامانم

نه اصلا اون حق نداره تو رو به زور با مادرش همنشین کنه

اگر شاغل نیستی حتما با ی کلاسی چیزی خودتو مشغول کن تا بهانه های خوبی برا نرفتن داشته باشی

نه اختلاف زیادی ندارن… خونه پسرم کامرانیس ولی نمیدونم چرا اونو میکوبه تو سر من

ولش کن محل نذار ، بذار دختر بیاد ببین چیکارشون میکنه 

بزودی حالش میاد سرجاش

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

ولش کن محل نذار ، بذار دختر بیاد ببین چیکارشون میکنه بزودی حالش میاد سرجاش

واقعا دلم میخواد دختره دهن همشونو سرویس کنه…خالشم خیلی بدجنسه… واقعا دلم نمیخواد بد بخوام واس کسی ولی آدمو مجبور میکنن فکرای بد کنه

واقعا دلم میخواد دختره دهن همشونو سرویس کنه…خالشم خیلی بدجنسه… واقعا دلم نمیخواد بد بخوام واس کسی ول ...

نه اصلا همچین چیزی نخواه ، ذهنتو آروم کن  

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀