2777
2789
دهک ۸ هستم مستاجرم تو یه خونه ۶۰ متری یه ماشین فقط داریم گردش حسابمون هم بالا نیست

بالا نیست یعنی چقدر در سال؟ 

برای بعضی ها بالا نیست ولی واقعا بالاست

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یارانه نقدی فروردین ماه تغییر کرد؟ / اعلام مبلغ یارانه نقدی در سال ۱۴۰۴

🔹بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی در بودجه سال ۱۴۰۴، تغییرات مهمی در نظام یارانه نقدی اعمال شده است. یکی از اقدامات اصلی، حذف یارانه نقدی خانوارهای پردرآمد (دهک‌های هشتم تا دهم) و اختصاص این منابع به دهک‌های پایین‌تر است.

🔹همچنین طبق قانون بودجه ۱۴۰۴ سرپرستان خانوارهای مشمول یارانه نقدی می‌توانند به صورت داوطلبانه و بدون دریافت مبلغ اضافی، شیوه دریافت یارانه خود را از نقدی به کالابرگ الکترونیکی تغییر دهند.

🔹طبق گزارش اقتصادآنلاین؛ با مبلغ یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم برای هر نفر و خانوارهای دو تا پنج نفره در سال ۱۴۰۴ (پیش از اعمال تغییرات مربوط به حذف یارانه دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ و اختصاص آن به ۳ دهک اول) به شرح زیر است:

▫️هر نفر: ۴۰۰ هزار تومان

▫️خانوارهای دو نفره: ۸۰۰ هزار تومان

▫️خانوارهای سه نفره: ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان

▫️خانوارهای چهار نفره: ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان

▫️خانوارهای پنج نفره: ۲ میلیون تومان

پایگاه خبری تحلیلی پیک آمل ⏬

@peykeamol_ir

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
نه بالا نیست به زور ماهی ۲۰ میلیون

پس ناحقی کردن

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
آره پولشو میزارن رو یارانه دهکای دیگهاگه دهک ۸و۹و۱۰ هستی یارانه رو میخوای چیکار ؟این دهکا نیازمند ۳۰ ...

والا داداش من نه کار داره! نه خونه و ماشین، نه حساب بانکی! هیچیییی ، دهکش ۱۰ هست!!!!

آره پولشو میزارن رو یارانه دهکای دیگهاگه دهک ۸و۹و۱۰ هستی یارانه رو میخوای چیکار ؟این دهکا نیازمند ۳۰ ...

آخه سر خود دهک بندی کردن نه میتونی اعتراض کنی نه عوضش کنی بعدشم که کلا قطع میکنن

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

ما مستاجر فقط یه ماشین به ناممون درآمد هم زیر ۲۰ میلیون دهک ۸

ایشاالله درست میشه نگران نباش بایدکم کم یارانه هممون قط کنن دیگه.برادرزاده شوهرم کارگره صاحبکارش واسه خریدرستوران پول همرومیزنه به حساب ایشون که خریدکنن چون تراکنششون بالارفته یارانشون قط کردن بهشون کالابرگ هم ندادن

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

حالا یه جوری میگین انگار چقد پول میدن 

چندرغازه دیگه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید