2777
2789
عنوان

مگ این پول مال زن و شوهر نیست ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 116 پست
پول مال کسیه که اون رو داره.یعنی تو حسابشه.الان مرد فوت کنه ،زن هیچ دسترسی نداره به پولها .برا همین ...

این اشتباهه! تو واقعیت اینطوری هست ولی اشتباهه 

کثافت کاریه

باید برابر باشه همه چی

که نیست

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

درآمد که کسب میکنه ماهانه باید مثلا ماهی ۳ ملیمون مال خانم هست برای خودش  بقیه برای نیاز منزل خوراک خوردن مابقی برای پس انداز و دیگر مخارج  مرد وظیفه داره ماهانه حتما به خانمش برای خودش پرداخت کنه آقا هستم عرض میکنم  قانونی پول باید تو دست زن باشه مردها بلد نیستن خرج کنن  من توی زندگی گذاشته ام اینجوری بودم

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس چرا میگن اگر بحث عیدی دادن باشهمرد ب قوم خودش بیشتر عیدی بده پولش خودشه حقشهاون زن نباید ناراحت ش ...

این کارا باید با مشورت زن و شوهر انجام بشه و کاری ک ب صلاح هست انجام بشه 

من و شوهرم تا الان بچه نداشتیم و کسی بهمون عیدی نمی‌داد

خب فامیلای شوهرم هزارتا بچه دارن شوهرم ب همشون عیدی میداد خیلی زیاد میشد

باهم درموردش صحبت کردیم و گفتم تا وقتی بچه نداریم چرا باید عیدی بدیم؟تو این شرایط اقتصادی خراب

تا جایی ک میتونیم دو ساله از عیدی دادن در میریم شوهرم باهام همکاری میکنه 🤣 

😐کی قانون ها همیشه حق بود؟ بلاخره اون زن داره عمرشو میزاره پای اون خونه اون مرد هم برای بچه شو و زن ...

آفرین.دقیقا.

توی حقوق انگلستان کافر همین اصل هست .به اسم آتشی در خانه روشن است.

میگه چون زن تو خونه زندگیشو گذاشته از خانه سهم داره ولی اینجا هر کی هرچی به اسمشه مال خودشه 

راست میگن دیگهزنی که دستش توی جیب خودش نمیره نباید انتظار داشته باشه همه چی باب میلش بشهاین واقعیت ه ...

چه ربطی داره

اون زنی که از صبح زود کارای همون شوهر و بچه های همون شوهر و میکنه، عمرشو میزاره، از کت و کول میوفته 

که شوهرش با خیال راحت فقط کار کنه 

حالا درآمدی ک شوهرش داره

نباید حق زنش باشه؟؟؟ زنش نباید دلش خواست خرج کنه؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

ببین درکل من معتقدم هر زن و مردی ک رفتن زیر یک سقف باید درمورد ذره ذره درآمد شون باهم مشورت کنن و با مشورت و رضایت هردو اون پول خرج بشه و پس انداز بشه 

ن زن حق داره پول رو هدر بده ن مرد

درآمد که کسب میکنه ماهانه باید مثلا ماهی ۳ ملیمون مال خانم هست برای خودش بقیه برای نیاز منزل خوراک ...

شاید ناراحت بشید ولی اغلب موارد نه همه 

اما دیدم زن ها توی خرج بهتر مدیریت میکنن... 

ولی باید حقی داشته باشن از اون پول

همونطور ک بچه ها و خود اون مرد هم حق داره 

بیشتر ببینید
این کارا باید با مشورت زن و شوهر انجام بشه و کاری ک ب صلاح هست انجام بشه من و شوهرم تا الان بچه نداش ...

اره اینکه درسته 

بیشتر ببینید
آفرین.دقیقا.توی حقوق انگلستان کافر همین اصل هست .به اسم آتشی در خانه روشن است.میگه چون زن تو خونه زن ...

چی بگم تعلیق نشم... 😂😭

بیشتر ببینید
پس چرا میگن اگر بحث عیدی دادن باشهمرد ب قوم خودش بیشتر عیدی بده پولش خودشه حقشهاون زن نباید ناراحت ش ...

ب همون دلیل ک همیشه زیر زر و ظلمیم

🕊به شوقَت چه غمها به جانم خریدم چه بَر من گذشت آن زمانی که دیدم تُ عاشق نبودی~~~خبر به دورترین نقطه جهان برسد، نخواست او، به منِ خسته ی  بی گمان برسد، شکنجه بیشترازاین که پیش چشم خودت، کسی ک سهم تو باشد،،، ب دیگران برسد♡،، خداکند که........ نه نفرین نمیکنم، نکند به او که عاشق اوبوده ام، زیان برسد........... 

بیشتر ببینید
پول مال کسیه که اون رو داره.یعنی تو حسابشه.الان مرد فوت کنه ،زن هیچ دسترسی نداره به پولها .برا همین ...

این حرفا چیه 

حالا الان ک شوهرش زنده است 

منکه هر زن و شوهری اطرافم دیدم و همسر خودم کاملا با مشورت همسرشون پول رو خرج میکنن

چه ربطی دارهاون زنی که از صبح زود کارای همون شوهر و بچه های همون شوهر و میکنه، عمرشو میزاره، از کت و ...

کارای خونه متاسفانه توی اکثر مواقع به‌چشم نمیاد 

۱۰ سال بگذره میگن مگه چیکار کردی چند بار غذا درست کردی

تا زمانی که او ن کار رو انجام ندن نمیفهمن .

برای همینه توی بیشتر مواقع شاغل بودن خانم خیلی خوبه، تو اینستاگرام، حتی نی نی سایت ، نظر بعضی هارو راجب خانم های خانه دار ببینی که خیلی هاشونم مرد بودن میفهمی چرا اینجوری میکنن.

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
پول مرد هم واسه مرده هم زن اما پول زن فقط واسه خودش اگه زنه خر پولم باشه مرده باید خرجشو بده

این از روی حس حامی بودن مرد ها میاد 

که میگن نقش ما کار کردن و پول درآوردن هست و تامین آسایش 

ولی اون زن علاوه بر کار خونه که کمم نیست، اگ بره سرکار، یعنی دوبل کار کرده... 

با این حال این پولو باز واسه بچه ها یا همین زندگی گ شوهرش خرج میکنه بازم

بیشتر ببینید
چه ربطی دارهاون زنی که از صبح زود کارای همون شوهر و بچه های همون شوهر و میکنه، عمرشو میزاره، از کت و ...

مهم ترین چیز درجامعه مدرن الان استقلال مالی زن هست وگرنه کسی نمیاد بگه شوهرداری و بچه داری چون ۲۰ هست یعنی زن خوبیه

مردها هم از زنی که خودش درآمد داره حساب میبرن