2777
2789
عنوان

چقدر بعضی ها اینجا کم ظرفیت هستن

220 بازدید | 22 پست

انقدر کم ظرفیت که تا یه ذره مخالف عقیده اشون بخوای صحبت کنی یا روشنشون کنی تاپیک رو قفل میکنن

خوب جنبه نداری چرا میای حرف میزنی اصلا

کی بشه این تعطیلات تموم بشه حوصله ام سر رفته میام اینجا

جز پوچی هیچی نداره اکثر کاربرها سطحی نگر و فاقد ذره ای ظرفیت

همینه از عیدها بدم میاد دیگه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

اصلا حیفم میاد از وقتی که میذارم جواب بعضی کامنت ها رو میدم

دارم جواب یکی از جلو دماغش اون طرف تر رو نمیبنه میدم میام پست کنم یهو میبینم میزنه تاپیک قفل شده

حیف از وقتم و اینکه می هوام کسی رو از نا آگاهی در بیارم

والا به خدا اینجا اکثرا لذت میبرن از پوچی و نادونی خودشون

اکثرا هم فقط غر میزنن راهکار نمی خوان

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این بار خوبه یه سریا هستن بی ادبی میکنن جوابشونو میدی سریع زنگ میزنن پشتیبانی آدمو تعلیق میکنن 😂 😂 ...

تا دلت بخواد افتادم و تاپیک ترکیده داشتم سر این چیزا😂🤣

آره منم تعطیلات تموم بشه نمیامولی یه چیزی رو فهمیدم، خیلی از کاربرای اینجا چه سطح بالا، چه سطح پایین ...

چون خودشون حالشون بده

اکثرا حالشون بده و ابدا هم دلشون نمی خواد از اون حال بدیشون بیان بیرون فقط می خوان غر بزنن

اصلا حیفم میاد از وقتی که میذارم جواب بعضی کامنت ها رو میدمدارم جواب یکی از جلو دماغش اون طرف تر رو ...

بخدا گفتی بعضی از کاربرا اینقدر مریض و عقده ای هستن . جوابت رو میدن با توهین در صورتی که من توهینی نکردم میری جواب بدی میبینی قفل کردن . بی شعوری هم حدی داره

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

تا دلت بخواد افتادم و تاپیک ترکیده داشتم سر این چیزا😂🤣

والا من تازه روز اولمه دارم چت میکنم  زیاد سر در نميارم اومده میگه اینجا برا خانوماست برو گمشو چی ميخايي لای زنا و فیلان.... من تازه داشتم با کس دیگه حرف ميزدم یهو پرید ب پاچه من چسبید.... ی سوال اینجا مگه زنونه مردونه داره ؟؟؟ 

این بار خوبه یه سریا هستن بی ادبی میکنن جوابشونو میدی سریع زنگ میزنن پشتیبانی آدمو تعلیق میکنن 😂 😂 ...

من چند روز پیش توی یه تاپیک بودم . اسم کاربر هم یادم نیست . نوشته بود هر چقدر هم که بگذره من ازت دست نمیکشم و بی خیالت نمیشم . منم براش نوشتم خب کار اشتباهیه تهش باز خودت باید بری . دیدم جواب داده احمق چی داری میگی این یه تیکه از روانشناس معروف دنیاست .بعد هم قفل کرده بود تاپیکو . مریضن مریض😁😁🤣

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اکثرا بچه سالن و زیر بیست باور کن شعور حرف زدن هنوز ندارن سریع فحش میدن و فکر میکنن خفنن

اصلا اینجا اومدن اشتباهه

الان خیلی ساده و سطحی از خیلی تاپیک ها رد میشم اصلا چیزی نمیگم ولی واقعا حیف از وقتی که میذارم سر بعضی تاپیک ها که یه ذره بعضی ها رو از سطحی نگری و دگم بودن در بیارم

من بیکار میشم میام 

متنفرم از تعطیلات برای همین چیزاش

اصلا اینجا اومدن اشتباههالان خیلی ساده و سطحی از خیلی تاپیک ها رد میشم اصلا چیزی نمیگم ولی واقعا حیف ...

اره من از۹۳اینجام

اونموقع هنوز دست بچه سال ها به اینجا نرسیده بود 

کم سنشون من بودم و چقدر خانوما هوامو داشتن

همه با ادب 

عاقل منطقی نظر میدادن

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖