2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباهاتم تو زندگی زیاد بوده ولی خب نمیشه همه چیو گفت اینجا.ولی خب در حدی هم نبود اشتباهاتم که ازم ج ...

خب شاید عاشقت نبوده 

شاید اون اشتباها از نظر شما کوچیک و کم اهمیت بوده ولی برای خانوم تون خیلی اهمیت داشته و باعث شده کم کم شما از چشمش بیوفتین 

بنظرم بهتره برید با کمک مشاور حلش کنین 

منم امیدوارم بلاخره یه روزی سره شوهرم به سنگ بخوره مثل شما بیاد دنبالم و من قبولش نکنم گرچه فک نکنم سرش به سنگ بخوره عوض بشه.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
خب شاید عاشقت نبوده شاید اون اشتباها از نظر شما کوچیک و کم اهمیت بوده ولی برای خانوم تون خیلی اهمیت ...

نمیدونم 

ولی اینو میدونم آدم تو زندگیش بر حسب شرایط اشتباه زیاد مرتکب شاید بسه 

مهم درس گرفتنه و تکرار نکردن و جبرانش

نمیدونم ولی اینو میدونم آدم تو زندگیش بر حسب شرایط اشتباه زیاد مرتکب شاید بسه مهم درس گرفتنه و تکرار ...

بله و مهم تر از اون داشتن زمانه 

گاهی وقتا برا عبرت گرفتن دیر میشه خیلی دیر 

گاهی وقتا دیگه زمانی نمیمونه برا جبران 

بعضی چیزا هم همون باره اول مهمن بعدش دیگه جبرانی ندارن..... 

برای همین میگن خانوما آقایون ازدواج کردین حتما برین زندگی کزدن رو یادبگیرین دوتایی باهم برین زندگی کردن رو یادبگیرین که دیر نشه...... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
بله و مهم تر از اون داشتن زمانه گاهی وقتا برا عبرت گرفتن دیر میشه خیلی دیر گاهی وقتا دیگه زمانی نمیم ...

اره موافقم

ما هم مشکلمون همین بوده واقعا 

زندگی کردنو بلد نبودیم متاسفانه

اره موافقمما هم مشکلمون همین بوده واقعا زندگی کردنو بلد نبودیم متاسفانه

من حس میکنم شما تو تله شخصیتی خودتون گیر افتادین 16 سال زمان زیادی بود که از دست رفت 

اگه همسر سابق تون نمیخواد فرصت بده و برگرده اصرار نکنین خودتون برین مشاوره و با کمک مشاور از تله شخصیتی خودتون بیاین بیرون تا راحت تر بتونین با موضوع کنار بیاین 

بیشتر ببینید