2777
2789
عنوان

نامزدش بهم پیام داده

387 بازدید | 25 پست

کسی که ۱۰ سال بهم قول وعده داد رفت زن گرفت و به من نگفته بود نامزدش یه دور با شماره خودش بهم پیام داده یه دور باشماره اون احمق تو یه پیام یه دور خودشو زده جای خودش یه دور جای او احمق اسممو میگه بعد زنگ زده میگه من فک کردم پسر خالمی بعد هزارتا پیام که داده😑 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یکی یه بار دیگه به من بگه چیشده درست

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید
یکی یه بار دیگه به من بگه چیشده درست

اقد ناراحتم که نمیدونم چجوری بگم خودشو زده بود جای دوست پسرم اسممو گفت بعد میگفت راستشو بگو من تاحالا بغلت کردم بعدش زنگ زده میگه من فک کردم پسر خالمی

خوشو میزد جای دوس پسرم

باز خوبه تو ولش کردی 

یه دختره هست بچه ست ها بچه 

2 ساله با شوهرمه ول نمیکنه 

حتی عکسای خودشو شوهرمو هم براش فرستادم 

گفتم بهش این زن داره بکش کنار میخنده فحشم میده... 

منم بلاکش کردم 

ینی ممکنه یکی عکسشو هم براش بفرستی بازم باورنکنه 

و نفهمه که دوس پسرش زن داره؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
میگه من فلانیم زنگ بزنی فهش میدم چه خوشت بیاد چه نیاد همش چرت وپرت میگفت

بگو ارزونی خودت

مگه باهاش درارتباط بودی ؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید
اقد ناراحتم که نمیدونم چجوری بگم خودشو زده بود جای دوست پسرم اسممو گفت بعد میگفت راستشو بگو من تاحال ...

پ فعلا اومور اوضاع قمر درعقربه

اونا رو ول کن حال دلت چطوره

بیشتر ببینید