2777
2789
عنوان

یکی آز سیم‌کارت هام رو در آوردم زنگ میزنم روشنه😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 40 پست
یعنی چی؟

ممکنه سیمکارته هک شده یا دست دونفره

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اعتباری ایرانسل

زنگ زدم چند وقت پیش ازشون پرسیدم گفتن اگه اعتباری ایرانسل رو سه ماه استفاده نکنیم سلب امتیاز میشه.
میتونین زنگ بزنین شماره هفتصد
یا کد ملیتون رو بفرستین به شماره 3000150 ببینین چندتا سیمکارت به نام شماست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
سیمکارت دائمی بود یا اعتباری؟ و مال کدوم اپراتوره؟

واسه سال ها پیش بود اعتباری ایرانسل

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

خودم چند وقت پیش برای اولین بار سیمکارت ایرانسل گرفتم و نیاز به آموزش درباره بسته ها و امکانات این اپراتور دارم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
واسه سال ها پیش بود اعتباری ایرانسل

زنگ زدم چند وقت پیش ازشون پرسیدم گفتن اگه اعتباری ایرانسل رو سه ماه استفاده نکنیم سلب امتیاز میشه.

بیشتر ببینید

من خط پدر خدا بیامرزم بعد هشت سال هنوز خاموشه و سلب امتیاز نشده نمیدونم چطوره این قضیه ولی احساس میکنم شماره های رند رو زودتر سلب میکنن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

نمی‌دونم کجا گذاشتم چرا حس میکنم کار برادرم هست که زن داره باهاش عضو سایت بودم بفهمه شرفم می‌ره😭😭� ...

کار برادرت؟ چقد تاپیک داری اسم کاربریتم جالب نیس بعدا میفهمه🤢

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید