2777
2789
عنوان

عکس چشمام

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 147 پست
بیین من که میدونم تو عاشقمی چشم کی زن؟

خیلی پررویی😂😭

بزا چشای خودمو بزارم اینارو ولش کوونن😂😭

*نه‌لایک‌کنید..نه‌ریپ‌بزنید*‌‌                                                   بعضی از حرفا نابودت میکنه، و بعضی از رفتارا تورو میکُشه -

@niniyar عکسشون مونده می‌خوان پاک بشه اینم ریپ زدم منتهی چون تک عکس بود مثل اینکه مشخص نمیشه@ثنما ...

گزارش هم میشد براشون بزنن تا پاک بشه

کاشکی میتوانستم به درستی تو را در آغوش بگیرم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عا چشماتون چه قشنگه

مرسی گلم 

‏بودن آدم درست تو زندگیت باعث می‌شه تو علاوه‌بر اون شخص خودت رو هم دوست داشته باشی آدمی که حتی با دیدن تاریکی‌ها و زخم‌هات دستت رو می‌گیره با عشقش مرهم میشه برات و با بودنش میشه نور زندگیت...️🌱💙a💙

بیشتر ببینید
گزارش هم میشد براشون بزنن تا پاک بشه

نمیزنن که 

*نه‌لایک‌کنید..نه‌ریپ‌بزنید*‌‌                                                   بعضی از حرفا نابودت میکنه، و بعضی از رفتارا تورو میکُشه -

خدا خیرتون بده هرکس گزارش زد لایک کنه براش صلوات بفرستم 

وقتی میام نی نی سایت کاربر ها منو یاده ان شرلی میندازن تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت
بیشتر ببینید
@niniyar عکسشون مونده می‌خوان پاک بشه اینم ریپ زدم منتهی چون تک عکس بود مثل اینکه مشخص نمیشه@ثنما ...

سلام.کدوم صفحه

تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

خدا خیرتون بده هرکس گزارش زد لایک کنه براش صلوات بفرستم

سلام.کدوم صفحه

تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت