2777
2789
عنوان

بلاگر

150 بازدید | 7 پست

این بلاگره که اسمش رویاست اسم دخترش آیسله میشناسید؟

کسی میدونه شوهرش چیکارست؟ دهنمونو سرویس کرد ازبسسسس گفت آدم مهمیه😂

من خیییییلی وقت پیش پیجشو داشتم اون موقع خوب بود عکس شوهرشم میذاشت مثل همه الان مثلا استیکر مبذاره روش میگه ادم مهمیه نمیتونم نشونش بدم😂

خیلی کاراش جالبه استوری میذاره دااااااائم داره از خودش تعریف میکنه عکس خودشو میذاره مینویسه قدو ببین یا خدا فیسو ببین یاخدا😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جالبه با وجود همه ی اینا و رو مخ بودنت بازم فالوش داری و تاپیک هم درموردش میزنی

هرازگاهی اموزش اشپزی میذاره که استفاده میکنم عزیزم ولی حالا اینکه رومخ منه یا درموردش تاپیک زدم برای شما موردی داره؟

هرازگاهی اموزش اشپزی میذاره که استفاده میکنم عزیزم ولی حالا اینکه رومخ منه یا درموردش تاپیک زدم برای ...

وقتی تاپیک میزنی تحملت هم ببر بالا همه نباید بیان ازت به به و چه چه کنن

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
وقتی تاپیک میزنی تحملت هم ببر بالا همه نباید بیان ازت به به و چه چه کنن

من که عادی جوابتو دادم گویا شما عصبی شدی وقتی نظر میدی تحملتم ببر بالا گلم همه نباید نظرتو تایید کنن🥰

بلاگرای در پیت بی هنر ژل و عملی از خرطوم فیل افتاده رو دنبال نکنید، اکثرا گداهایی هستند که به لطف اینستاگرام معتبر شدند و از خالق هستی بی خبر

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بلاگرای در پیت بی هنر ژل و عملی از خرطوم فیل افتاده رو دنبال نکنید، اکثرا گداهایی هستند که به لطف ای ...

یسریاشون پیجاشون واقعا مفیده ولی یسری دیگه بله هیچ هنری ندارن