2777
2789
عنوان

بلاگر یگانه خیلی گناه داره خدایا چرا بهش بچه نمیدی حکمتت رو شکر

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 58 پست
منم ناراحت شدم براش به هردری زد ولی نشد ولی باید دوباره تخمک فریز کنه من نمیدونم چرا نمیکنه یعنی چی ...

دکترش اجازه ی اینکارو نمیده

روده بزرگشو درآوردن و واسش انگار دوباره فریز کردن و دارو خوردن و اینا سمه 

این آخرین تلاشش بود برای بچه دار شدن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعدم کلی بچه هست تو دنیا که میشه به سرپرستی گرفت من که بچه دار میشم دوست دارم بگیرم ، خیلی وقتا فک میکنم بهتر ازینکه بچه ی جدید به دنیا اضافه کنیم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خدا گفته بعضی پسر میدم، به بعضی دختر، به بعضی هر دو ،به بعضی هیچکدوم ، اگه خدا نخواد نمیشه دیگه و حت ...

آره درسته ولی انسان نمیتونه قبول کنه ک چقدر مظلومانه حسرت میکشه تا آخر عمرش

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

بیشتر ببینید
دکترش اجازه ی اینکارو نمیدهروده بزرگشو درآوردن و واسش انگار دوباره فریز کردن و دارو خوردن و اینا سمه ...

می‌دونم میگید سمه ولی آدم بچه نداشته باشه زندگی براش معنی نداره نباید به حرف دکتراتوجه کنه حتی به قیمت جونش

می‌دونم میگید سمه ولی آدم بچه نداشته باشه زندگی براش معنی نداره نباید به حرف دکتراتوجه کنه حتی به قی ...

عزیزم اون تلاششو کرد خیلیم زیاد وقتی اون بالایی نمیخواد به هردری بزنی نمیشه که نمیشه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
بعدم کلی بچه هست تو دنیا که میشه به سرپرستی گرفت من که بچه دار میشم دوست دارم بگیرم ، خیلی وقتا فک م ...

ب دوس داشتن نیس. طفلی ب هزار تا در و دیوار زد خودش بچشه مادر شدن و نشد کاش معجزه بشه

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

بیشتر ببینید
آخه سخته نمیشه دیگ ول کنه خیلی سخته

بنظرم ول کنه بهتره تا شاید فرجی شد و طبیعی بچه دار شه

خیلی درگیر این ماجرا بود 

باید یک مدت رهاش کنه تا بشه

و امیدوارم که بشه 

بیشتر ببینید
می‌دونم میگید سمه ولی آدم بچه نداشته باشه زندگی براش معنی نداره نباید به حرف دکتراتوجه کنه حتی به قی ...

یعنی بچه بیاره اگه خدای نکرده جونشو از دست بده اشکالی نداره؟ خب به چه دردش میخوره؟ تازه اون بچم بدون مادر میمونه که

آخه سخته نمیشه دیگ ول کنه خیلی سخته

چندین بار انجام داده نشده. حالا جز مشکل نازایی و بچه دار نشدنش. مریض کلن. خطره واسش. روده اش توده سرطانی داشته ضعیف بدنش. طفلی خیلی دلم کباب واسش 

بیشتر ببینید
ب دوس داشتن نیس. طفلی ب هزار تا در و دیوار زد خودش بچشه مادر شدن و نشد کاش معجزه بشه

واقعا قدرت معجزه رو نمیشه دست کم گرفت ،خاله ی من رحمش مادرزادی مشکل داشت ،رشد نکرده بود گفتن اصلا بچه دار نمیشه بشه هم سقط میشه چون رحم توانایی نگه داشتن بچه رو نداره ، دوقلو زایید🫤 ، از امام رضا گرفته بود

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
بنظرم ول کنه بهتره تا شاید فرجی شد و طبیعی بچه دار شهخیلی درگیر این ماجرا بود باید یک مدت رهاش کنه ت ...

تخمکاش ضعیفه جنیناش سه روزه بودن جنین سه روزه معمولا نمیتونه پنج روزه بهتره ولی نشده دیگ