2777
2789
عنوان

شوهرم دو روز توی ماشین میخوابه

230 بازدید | 10 پست

دعوا کردیم دستش روم بلند شد خواستم برم خونه پدرم انقدر عصبییی بودم که گفتم طلاق 

ساکمو گرفت نذاشت برم گفت نیاز به تنهایی داری همینجا بمون من میرم 

دو روز رفته اما هنوز ازششش عصبیممممم با اینکه قول داد بریم روان پزشک و تعهد کتبی بده ک دستش روم بلند نشه( چون خیلییی وقتا سریععع عصبی میشه و انگار خودش نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی شعور داشته که نذاشته تو بری 

انشاالله قابل درمانه

برین مشاوره باهم

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

آخی چه همسر خوبی 😍

نمیتونی باهاش صحبت کنی 

بگی موقع عصبانیت خودشو کنترل کنه؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
حتماً دوستت داره که نذاشته بری و راضی شده برین مشاوره

دروغ چرا خیلی دوسم داره اما رفتاراش درک نمیکنممم بجای اینکه ازم دلجویی کنه تیز بر داد دستم گفت بیا رگمو بزن منو بکش نرو😳

الان برو بیارش فردا یه غذا درست کن بخورین بعد باهم بعد تعطیلات برین مشاوره با قهر چیزی حل نمیشه 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید
دروغ چرا خیلی دوسم داره اما رفتاراش درک نمیکنممم بجای اینکه ازم دلجویی کنه تیز بر داد دستم گفت بیا ر ...

😵‍💫 مطمئنا این کارو برای ترسوندنت انجام داده ولی خب مسلمه اشتباهه کوتاه نیا حتماً مشاوره برین.

درسته میگن مشاوره الکی الکی رفتن هم مشکل درست می‌کنه ولی تا وقتی راضیه بیاد، حتماً مشاوره برین که متوجه بشین اصلا چرا انقدر برخوردش شدیده