2777
2789
عنوان

بچه ها تو دو راهی خیلی بدی گیر کردم میاین کمکم کنین میترسم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 77 پست
اگه اسمش محمد ، تنها باشه دوست داره ؟واکنش اطرافیان نسبت به اسم (محمد) چیه ؟

نه پارسا باید باشه شدیدا بهش عادت داره 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

جدی میگی چیشدع میشه بگی بهم

من یکی از همسایه هامون هم چنین اتفاقی افتاد محمد یاسین بود اسم محمد رو حذف کرد گذاشت یاسین چند سال پیش بود تصادف کرد متاسفانه قدرت تکلم درستی نداره در حال حاضر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش یکم به خودتون بیاید، وقتی این همه اتفاق بد افتاده و این همه خواب و نشونه دیدی دیگه نباید دوباره ...

کاش اطرافیان انقد چرت و پرت نگن وقتی از چیزی خبر ندارن من این جریان رو به کسی نگفتم ولی ب قول دوستمون بعد این خیلی تند جوابشونو میدم دیگه ببندن

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

من یکی از همسایه هامون هم چنین اتفاقی افتاد محمد یاسین بود اسم محمد رو حذف کرد گذاشت یاسین چند سال پ ...

هوف چقدر بد نه اینکارو نمیکنم عوضش دفعه بعد میکوبونم دهن اونا که این حرفو میزنن

کاش اطرافیان انقد چرت و پرت نگن وقتی از چیزی خبر ندارن من این جریان رو به کسی نگفتم ولی ب قول دوستمو ...

اتفاقا اسم محمد پارسا خیلی تو جامعه جا افتاده و من خیلیا رو دیدم اسمشون محمد پارسا هست، شما اهمیت نده

اره میگه اسمم محمد پارساست ولی خب عادت داره بهش بگن پارسا ولی بگن اسم کاملا چیه میگه محمدپارسام ولی ...

اوووووه شووووهر دخترعمه ی شوهر اصلا فامیله؟حتی عمه ی شوهر فامیل حساب نمیشه جوابشو میدادی میر....یدی بهش بابا

اتفاقا اسم محمد پارسا خیلی تو جامعه جا افتاده و من خیلیا رو دیدم اسمشون محمد پارسا هست، شما اهمیت ند ...

دقیقا آمار رو نگاه کردم بخدا خیلی از اسم هایی هست صدا میکنن آدم در عجب میمونه اونوقت ایراد ب این اسم میگیرن شایدم تقصیر خودمه رو دادم

دقیقا آمار رو نگاه کردم بخدا خیلی از اسم هایی هست صدا میکنن آدم در عجب میمونه اونوقت ایراد ب این اسم ...

عزیزم منم اولش واکنش خوبی نشون ندادم به این اسم..سلیقه ایه و سلیقه ی شما قابل احترامه

حلالم کن

اوووووه شووووهر دخترعمه ی شوهر اصلا فامیله؟حتی عمه ی شوهر فامیل حساب نمیشه جوابشو میدادی میر....یدی ...

راستش خواستم جواب بدما ولی یکم روانی مدله چن دفعه تو جمع زنشو زده ول کرده رفته یا تو مهمونی ها یهو فوش میده می‌ره گفتم چیزی میگم شب عیدی بین زن شوهر خراب میشه دعوا راه میوفته منم گفتم ما اینجور دوست داشتیم و رومو کردم اونطرف

عزیزم منم اولش واکنش خوبی نشون ندادم به این اسم..سلیقه ایه و سلیقه ی شما قابل احترامهحلالم کن

نه بابا چ فرقی می‌کنه شاید ی اسم خیلی قشنگ باشه ولی از نظر من بد بیاد ولی من در شرایط سختی بودم تحت فشار بودم نمی‌تونستم تمام تلاشم کردم دو اسمه نشه ولی قسمت همین بود 

راستش خواستم جواب بدما ولی یکم روانی مدله چن دفعه تو جمع زنشو زده ول کرده رفته یا تو مهمونی ها یهو ف ...

دیگه این ادم تکلیفش مشخصه ولش کن اینو خدا زده😂

ولی به شوهرت بگو ایشون محکم جواب بده تو فامیلای خودش

دیگه این ادم تکلیفش مشخصه ولش کن اینو خدا زده😂ولی به شوهرت بگو ایشون محکم جواب بده تو فامیلای خودش

گفتم گفت بخدا من نشنیدم با داییم حرف میزدم وگرنه رک میگفتم ب تو چه 

نه بابا چ فرقی می‌کنه شاید ی اسم خیلی قشنگ باشه ولی از نظر من بد بیاد ولی من در شرایط سختی بودم تحت ...

انشالله که اسمش محافظش باشه

مادربزرگ من همه ی پسرارو با محمد صدا میکرد خدابیامرز

اول هر اسمی یه محمد میذاشت