2777
2789
عنوان

بچه ها تو دو راهی خیلی بدی گیر کردم میاین کمکم کنین میترسم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 77 پست
خوب نمیشه فقط محمدصداش کنی

بیشتر تو اجتماع بهش گفتن پارسا این شده که شدیدا عادت کرده ب قسمت پارساش فقط نگرانم از اینکه اسمشو از شناسنامه بردارم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

نیازی به حذف کردنش نیست همون پارسا مگه صداش نمی‌کنید؟

اسم پسر کوچیک من هم پارسا هست ما هم می‌خواستیم محمدپارسا بگذاریم ولی چون میدونستم همون پارسا صداش میزنیم دیگه پارسای خالی گذاشتیم .

حالا اسم محمد پارسا هم قشنگ هست و پارسا هم به تنهایی قشنگه . 

اسم برادر من محمدصادق هست ولی از بچگی اکثرا صادق صداش میزنن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا اسم محمد رو برندار بهیچ وجه...

فامیل رو ساکت کن یا اشون قطع ارتباط کن ولی محمد رو حذف نکن

خیلی محمدپارسا هست اتفاقا اسم قشنگیه و ندیدم کسی مسخره کنه... اینا بیشعورن

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️
اصلا اسم محمد رو برندار خودتون صداش کنید پارسا

خودمون صداش میکنیم پارسا ولی بعضی ابله ها هستن بدون نظر خواهی میپرن وسط نظر میدن 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

عزیزم اسمش محمدپارساست خودتون اینطوری صداش کنید هررررکسی هم مسخره کرد محکم جوابشو بدین بگین شما برای بچت نذار یا بگین به خودمون مربوطه جواب دونفرو محکم بدین بقیه هم یاد میگیرن دخالت نکنن اسمشم کامل صدا کنید بازم بقیه یادمیگیرن کامل صدا کنن

اسم محمد پارسا کجاش مسخره کردن داره ملت چقدر بی عقلن 

من هم فامیل پدری هم مادری محمد پارسا داریم اثلا نشده مسخره کنیم 

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
ازش بپرس اسم محمد رو هم دوست داره ؟

اره میگه اسمم محمد پارساست 

ولی خب عادت داره بهش بگن پارسا 

ولی بگن اسم کاملا چیه میگه محمدپارسام 

ولی خب انقد چرت گفتن همین دو روز پیش شوهر دختر عمه شوهرم یهو تو جمع گفت این چ اسمیه جلو بچه هم گفت اسم پیامبر رو گذاشتین با پارسا خندید 

منم هیچی نگفتم محلش ندادم چون کلا تو عمرم دوبارم ندیدمش 

ولی در کل فقط فامیلای شوهرم چرت پرت میگن یا مادرشوعرم که میگف اسم عربی رو بچه گذاشتی چخبره طولانیه 

ولی ب غیر اینا کسی اینارو نمیگه

اصلا به مصلحت نیست بردارین من چندین موارد دیدم که بعد از برداشتن اسم اتفاقاتی برا بچشون افتاده

جدی میگی چیشدع میشه بگی بهم