2777
2789
عنوان

میشه یکی که مذهبی هست بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 30 پست
الهی من یادمه حامله بودم با شوهر بیکار یه بار از ما نپرسیدن چطور زندگی میکنید منم دوسال بیکاری تحمل ...

انقدر کارها کردن که اگه بخوام بگم تاپیکت ۵۰ صفحه میره جلو فقط میتونم بگم الهی خدا لعنتشون کنه که هم این دنیامو خراب کردن هم اون دنیامو

سلام اول که بارک الله به شما . چقدر بلند نظر هستی. اینکه دلت برای خودت میسوزه معمولیه . حق داری . خو ...

عزیزم منم خعلی جاها زبونم رو کنترل نکردم خعلی گفتم به مادرشوهرم تو جاهای مختلف اما بازم خعلی جاها کنترل کردم امشب وقتی مادرشوهرم میگف میخان عروسی بگیرن اما منتظرن بابا کابینت کنه میخاستم بگم خب بابای جاری جون بزنه براش عین پدر بدبخت من اما هیچ نگفتم ولی کلا دلم شکسته 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدر کارها کردن که اگه بخوام بگم تاپیکت ۵۰ صفحه میره جلو فقط میتونم بگم الهی خدا لعنتشون کنه که هم ...

عزیزم یه ذکر یادت بدم میگی؟ خعلی اروم میشی بخدا مداومت کن و بگو من یه تاپیک جدا زدم چند شب پیش براش با همه این کم کاری ها من بعد گفتن این ذکر زندگیم متحول شد از ما که گذشت اما لااقل اعصابت اروم میشه 

بگو عزیزم با اینکه سالها گذشته ولی مدام تو ذهنم هست روح و روانم بهم ریخته

ایه 10 سوره حشر و لاتجعل فی قلوبنا غلا الدین آمنوا... من به نیت 3 نفر خوندم الان خعلی خعلی حال خوبی دارم اینو من نگفتم یه زن مسیحی گفت برای رفع کینه بخون و واقعا نتیجه میده عین ذکر بگو 

عزیزم منم خعلی جاها زبونم رو کنترل نکردم خعلی گفتم به مادرشوهرم تو جاهای مختلف اما بازم خعلی جاها کن ...

بگذر قربونت بگیر.  سخته اما بردت در همینه . خدا که میبینه . نکنه حرفی بزنی دلی بشکنه . اونوقت از طلبکاری هم درمیای بدهکار میشی. بذار اونا بدهکار تو باشن . ذکر هم بگو یاد بگیریم

بگذر قربونت بگیر. سخته اما بردت در همینه . خدا که میبینه . نکنه حرفی بزنی دلی بشکنه . اونوقت از طلب ...

عزیزم ایه 10 سوره حشر من معجزه دیدم ازش تو رفع کدورت یکی از افرادی که بخشی دمش مادرم بود اون با ازدواجم مخالف بود به جرم بیکاری همسرم و مارو خعلی اذیت زبانی کرد اما من با گفتن این ذکر دلم نرم شد و بخشی دمش یکی هم پدر همسرم نمیتونم بگم بخشی دمش اما دیگه خودم اذیت نمیشم از کنارش بودن قبلا حال خودم بد بود یکی هم مادر همسرم 

بگذر قربونت بگیر. سخته اما بردت در همینه . خدا که میبینه . نکنه حرفی بزنی دلی بشکنه . اونوقت از طلب ...

ممنونم که عین یه مادر میگی بهم اروم میشم با حرفت امشب یکم داد زدم سر همسرم بعد مدت ها و تک تک کاراشونو یاداور شدم دلم اتیش میگیره وقتی میبینم هدیه عرپسی کربلا دادن کربلایی که ارزوم بود برم اما بخاطر اینکه همیشه گفتن نداریم بعد 6 سال با دوتا بچه نتونستم... نه خریدی بردن منو نه هیچ یه لباس مجلسی با دعوا گرفتن برام جاریم هم گفت عروسی نمیخام طلا نمیخام هم طلا گرفت هم عروسی میخاد اما منی که همه رو رک گفتم میخام تماما زهر مارم شد 

ممنونم که عین یه مادر میگی بهم اروم میشم با حرفت امشب یکم داد زدم سر همسرم بعد مدت ها و تک تک کاراشو ...

قربونت عزیز . تو کلت بخدا . نذار شیطان لعنت شده سوراخ رو پیدا کنه و وارد بشه . همینکه از داد زدنت ناراحت هستی یعنی حواست به خودت هست . توکلت بخدا