2777
2789
عنوان

شوهرم شبا جای جدا میخوابه

562 بازدید | 47 پست

سلام خانما میشه منو راهنمایی بکنین شوهرم از وقتی که دختر کوچیکم به دنیا اومده جا خوابشو جدا کرده اولا بهانه میکرد بچه کوچیکه گریه میکنه صب ساعت ۵ میرم سرکار نمیتونم بخوابم ولی الان دیگه عادت کرده تنها میره میخوابه ولی در بقیه موارد عالیه مثلا هر چ خونه ماشین داریم زده به اسم من هر چی پول داشته باشه همش تو کارت منه هر چی من بگم همون کارو میکنه فقط سر این موضوع مشکل دارم که اونم میگه اونطوری نمیتونم بخوابم در ضمن رمز گوشیشم میدونم چیز مشکوکی تا الان ندیدم اصلا ازش بهش اعتماد دارم دیشبم سر این موضوع دعوامون شد میگه همه چی مگه به باهم خوابیدنه این همه برات جون میکنم هر چی میگی میگم چشم تو این یدونه که خسته او کسی بودنی خوابم نمیبره گیر میدی به این لطفا راهنماییم بکنین

سلام عزیزانم اسی با اجازتون💚 بی دلیل نیست دیدن این تاپیک شاید یه حاجتی داری و منم اومدم براتون پست بزارم و بگم تاپیک اخرم نذر صلوات داریم (اگه هرچندتا مدنظرتونه همونجا اعلام کنید)🙂اگه دوست داشتی حتی با یه صلوات میتونی تو این نذر شرکت کنی💚

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی میشه جدا بخوابه 

حتما که نباید تو بغل هم بخوابه ادم من

تا قبل از دخترم کنار هم بودیم الان ۷ ساله جداییم و مشکلیم نداشتیم 

خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین  من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎

بیشتر ببینید
یعنی رابطه هم تعطیل کرده به خاطر هنین ؟

چه ربطی به رابطه داره .منو همسرمم ۷ ساله جدا میخوابیم 

😅

خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین  من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎

بیشتر ببینید