2777
2789
عنوان

بالاخره به هدفم رسیدم با پسر همسایه رل زدم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک. جناب مولوی می‌فرماد:

عشق‌هایی کز پی رنگی بوَد

عشق نبوَد عاقبت ننگی بود

دو. شاید ناراحت بشید اما بعنوان یه آقا عارضم خدمتتون که پسرا با دخترا برا مسخره کردن همسایه و صحبت کردن از در و دیوار رفاقت نمی‌کنن ...

سه. و اینکه اگه بعدا دیدید خیلی داره ابراز علاقه و احساسات می‌کنه با پیشنهاد اومدن به خواستگاری‌تون امتحانش کنید

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص

اسی ولی خواهشاً عکسی چیزی بهش نده

اگه منظورتون عکس نوده که من اصلا اهل این چیزا نیستم حتی اگه چاقو زیر گلوم باشه

ولی عکسای معمولیم همه جا خودم پست کردم تو اینستاگرام،پروفایل تلگرام و...

یک. جناب مولوی می‌فرماد:عشق‌هایی کز پی رنگی بوَدعشق نبوَد عاقبت ننگی بوددو. شاید ناراحت بشید اما بعن ...

ممنون از راهنماییتون جناب ولی من فعلا قصد و شرایط ازدواج ندارم با ایشونم فقط دوستم تا ببینم در آینده خدا چی سر راهمون قرار میده😊

سلام. چقدر زمونه عوص شده.قبلا خانم ها خیلی با متانت و دست نیافتنی بودن راحت در اختیار قرار نمی‌گرفتن ...

الان شما که کوه تستوسترون هستی تو نی نی سایت چی کار می کنی؟😂

الان شما که کوه تستوسترون هستی تو نی نی سایت چی کار می کنی؟😂

چطو مگه؟

سایت مختلته 

من حین ثبت نام صادقانه خودم رو آقا معرفی کردم و ثبت نام موفق داشتم 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

پس هدفشون چیه ؟ مگه واسه آشنایی بیشتر نیست؟

حرف شما درسته واقعا نمیدونم بعضی از کسایی که میان نظر میدن میگن باهاش ازدواج کن و بگو بیاد خواستگاری با چه منطقی حرف میزنن چطور میشه با آدمی که شناخت کافی ازش نداریم به ازدواج فکر کنیم؟؟!

ازدواج یعنی تجدید نسل و وصلت دو تا خاندان مگه مسئله کوچیکیه؟🤔

امیدوارم تو بقیه مراحل زندگیتم همینجوری موفق باشی

ان شاءالله 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...