2777
2789
عنوان

اونایی ک واکسن کرونا زدن بدبخت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4337 بازدید | 154 پست

برید دعا کنید واکسن وارد کردن بساط اون روزای سخت جمع شد وإلا همتون بر اثر وایتکس و الکل و کرنا ریه هاتون سفید شده بود.انقدرم الکی هر دردی رو به واکسن ربط ندید

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
منم امشب اولش ترسیدم تو تاپیک ظهور بودم و استرس گرفتم که ترکید الانم اینجام

ی مشت ادم ازخدابی خبر که همه جادنبال بحث وجنجال هستند تاپیک ب اون خوبی روتعطیل کردن واقعا تاپیک جز خوبی وپاکی چیزی نداشت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا تو خانواده خود ما اونموقع که هنوز اوایل واکسن بود و نوبت طولانی داشت، تو یک هفته پدر،‌ مادربزر ...

ماها که عزیز از دست دادیم قدر واکسن رو میدونیم

روح اون عزیزی که تا اومد واکسن رو وارد کرد شاد وگرنه ما همچنان کشته میدادیم

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارد

اره از بس ک بد بختم برادر و خواهرم مجبورم کردن ک باید بزنی وگرنه نمیزاریم اینجا پیش ما زندگی کنی

کدومشو زدی؟سینوفارم یا برکت یا اون یکی؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
الهییییییییییییی🥲🥲🥲🥲🥲🥲

باورت نمیشه داره میشه ۴ سال ولی هنوزم هیچکس تو این خانواده کمر راست نکرده از دردی که کشیدیم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
اره مامان خودمم چون اون یکی داداشم از شهر دیگه اومد سه روز پیش مامانم بود به داداشای دیگم گفت چیکار ...

ان شاءالله ۱۲۰ سال سایشون بالا سرتون باشه

خلاصه که روزای سختی رو‌گذروندیم

چه هشتگ هایی که زده نشد

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارد

دقیقا تو خانواده خود ما اونموقع که هنوز اوایل واکسن بود و نوبت طولانی داشت، تو یک هفته پدر،‌ مادربزر ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم، چقد سخت بوده واقعا😭😭😭 مردم ما یادشون رفته انگار، چه زندگی وحشتناکی داشتیم، قرنطینه، دوری از عزیزانمان…افسردگی…مرگ عزیزانمان…. خدا اون روزارو هیچوقت برنگردونه و خدا به همه ی دانشمندان که زحمت کشیدن و واکسن تولید کردند، سلامتی بده، چه وطنی، چه خارجی. و البته کادر درمان که جونشونو بخاطر ما مردم، به خطر مینداختن💕💕💕

سینوفارم

منم همینو زدمم یادم نیست چند دوز

از محل کار مجبورم کردن

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

واقعا خداروشکر که واکسیناسیون عمومی تو ایران خوب جواب داد و اونهمه آدم از مرگ نجات پبدا کردن...

ولی الان فهمیدم یه مسئله از سلامت جسمی خیلی مهم تره و اونم سلامت قوه فهم آدمه

امیدوارم یه روز انسان با اختراع واکسن ضد خودتحقیری بزرگ ترین خدمت رو جامعه بشریت بکنه و دنیا رو از آدمای خودتحقیر که جز سرکوفت زدن کاری بلد نیستن پاک کنه

مطمئناً اون روزه که کشور ما پیشرفت میکنه و به جایی میرسه که ذهن اینجور آدما حتی نمیتونه تصورش کنه

خدا رحمتشون کنه عزیزم، چقد سخت بوده واقعا😭😭😭 مردم ما یادشون رفته انگار، چه زندگی وحشتناکی داشتیم، ...

خدا بیامرزه رفتگان شما رو .... واقعا دوران سختی بود ما پدر و به خاک سپردیم در حالی که برادر و مادرم بی خبر از همه جا تو بیمارستان بخش مراقبت های ویژه بستری بودن 🤕 واقعا خدا به همشون عمر با عزت بده برای تلاش هاشون

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید