2777
2789
عنوان

اونایی ک واکسن کرونا زدن بدبخت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4338 بازدید | 154 پست
خدا خیرت بدهراس میگیحالم بد شد چون من خودم بخاطر شغلم حتمااا باید میزدمیهو کلیپو دیدم جا خوردم

نگران نباش عزیزم، یادت باشه هر کسی الان میتونه یه سری اطلاعات فیک کنار هم بچینه و کلیپ بسازه و منتشر کنه. کلیپ معتبر باید منبع درست  و مدرک واضح داشته باشه. فکرتو درگیر نکن🌷

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا هر چیزی رو تو اینستاگرام می‌بینید باور می‌کنید؟!!!!

نمیدونم ترسیدممممم🗿یجوری توضیح میداددد 

و بادستگاه سلول ها رو مشون میدادد

برگام ریخت

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
مامانم کرونا گرفت داداشام خونه رو تبدیل کرده بودن به بیمارستان صحرایی در حیاط باززززززز در ورودی باز ...

بخدا مادرشوهر من باهمین کرونا فوت کرد نفس کم میورد زمین رو چنگ میزد

اون روزا از یادمون نمیره

حالا زبونمون درازه که چرا وارد کردن واکسن رو

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارد

به چه بیماری گرفتار شدین؟

زد به سیستم عصب بدنم

درد بسیار شدید بیجونی

افسردگی

دوران وحشتناک

گریه های طولانی

خداروشکر الان بعد چندسال بهترم

۶۰تا۷۰درصد

ولی دیگه اون ادم سابق نیستم

آقا هستم

خودتو درگیر نکن عزیزم اصلا الکی بخودت استرس نده این کلیپا این شعارهمش ساختگیه مثل دوربین مخفیه باورن ...

انشالله

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
این نشونه ی نمک‌نشناسی بشره، من یک قسمتی از دعاهام برای دانشمندان‌و افرادی هست که انقد وقت گذاشتن و ...

دقیقا تو خانواده خود ما اونموقع که هنوز اوایل واکسن بود و نوبت طولانی داشت، تو یک هفته پدر،‌ مادربزرگ و دوتا از عمه هام و از دست دادم، هیج کدوم هنوز واکسن نزده بودن ...

تو یک هفته💔 حالا دوستان نطق‌ میکنن واکسن عوارض داشته و....

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
چ شبی بشه امشب اول ی فیلم ترسناک دیدم بعدش برنامه زندگی پس اززندگی نگاه کردم توبه کردم بعدش اومدم تا ...

منم امشب اولش ترسیدم  تو تاپیک ظهور بودم و استرس گرفتم که ترکید الانم اینجام 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
بخدا مادرشوهر من باهمین کرونا فوت کرد نفس کم میورد زمین رو چنگ میزداون روزا از یادمون نمیرهحالا زبون ...

اره مامان خودمم چون اون یکی داداشم از شهر دیگه اومد سه روز پیش مامانم بود به داداشای دیگم گفت چیکار کنین چیکار نکنین و با لطف خدا نجات پیدا کرد چون مامان منم سنشون بالاعه 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
زد به سیستم عصب بدنمدرد بسیار شدید بیجونیافسردگیدوران وحشتناکگریه های طولانیخداروشکر الان بعد چندسال ...

البته اینا عوارض خود کرونا بودن نه واکسن کرونا 

دقیقا چندین مورد تو اطرافیان دیدم که سیستم عصبی فرد مورد هدف قرار گرفته بود و چندین سال تحت درمان قرار گرفتن تا حالشون بهتر شه 

و خداروشکر که شما هم از اون مرحله سخت به سلامتی  گذرکردین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید