2777
2789
عنوان

اونایی ک واکسن کرونا زدن بدبخت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4337 بازدید | 154 پست
واقعا خداروشکر که واکسیناسیون عمومی تو ایران خوب جواب داد و اونهمه آدم از مرگ نجات پبدا کردن...ولی ا ...

دقیقا

حالا انگار واکسن رو مسئولین میسازن که اینقدر لج میکنن

بخداااا که واکسن کار دانشمندانه

نمیدونم با کی لج میکنن

ما واکسن برکت زدیم و دو سال از اون واکسن زدنمون گذشت ولی امریکا همچنان داشت کشته میداد

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارد

من چهارتاشو زدم اونم ب اسرار اینا

عیبی نداره کاریه ک شده

انشالله که این حرفا چرت و پرت بوده باشه.

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاحالا انگار واکسن رو مسئولین میسازن که اینقدر لج میکننبخداااا که واکسن کار دانشمندانهنمیدونم با ...

کاش ماهم بزکت میزدیممممم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
دقیقاحالا انگار واکسن رو مسئولین میسازن که اینقدر لج میکننبخداااا که واکسن کار دانشمندانهنمیدونم با ...

دیگه از همچین آدمایی که نمیشه توقع فکر و تامل داشت

نافشون رو با خودتحقیری و چرت و پرت گفتن بریدن

تمام کادر درمان

کارکنان بانک

معلم‌ها نیروهای مسلح 

دانش آموزان و .... مجبور شدن واکسن بزنن خب واکسن مثل داروی پنی سیلین واسع بعضی ها ساخت واسه بعضی ها واکنش نشون داد

قبل کرونامادربزرگ من سرطان گوارش گرفته بود مامانم که همراهش واسه درمانش رفته بود تهران می گفت سرطان بیداد میکنه

می گفت جوون و پیر مرد و زن می گفت وحشتناکه

تا چند وقت حال روحی خودشم خوب نبود

کردنا عوارض روحی زیادی داشت قرنطینه کلیپ های وحشتناک کرونا.ترس از دست دادن عزیزان رعب و وحشت

بعدم که گرونی و .....

دست به دست هم دادو داغونمون کرد

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
خدا بهتون صبر بده عزیزم، میدونم که غم از دست دادن عزیزانمان، هیچوقت از بین نمیره😢😢😢😢

ممنونم مهربون 🌺🌺🌸🌸

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
امیدوارم چون نه پول دوا درمون دارم نه جون درد کشیدن

نگران نباش

خودمون بسپاریم به خدااا

واکسن عوارض داست مثل همه ی داروهای دیگه

حتی یه قرص دیکلوفناک چقدر عوارض داره

ولی خب الان با گذشت چند سال کا عوارضی نمونده بیشتر مشکلات ما روحیه و استرس و ... که منشأ اونم گرونی و آلودگی هوا.بی کیفیت بودن مواد غذایی تغذیه ی نامناسب و....

واکسن عوارض داست مثل همه ی داروهای دیگهحتی یه قرص دیکلوفناک چقدر عوارض دارهولی خب الان با گذشت چند س ...

اره اینام هستتت 

ای خدا به داد برس

زن عموی من سرطان گرفت بعد کرونا جالبه واکسن نزده بود خودش می گفت اگه واکسن میزدم می گفتند از عوارض واکسن کروناست

همونایی که آویشن و زنجبیل و عنبر نساشون رو خون گرون دوران کرونا فروختن 

همونا هم الان از عوارض واکسن میگن که با حجامت و فصد و زالو و...درامد زایی کنن