2777
2789
عنوان

اونایی ک واکسن کرونا زدن بدبخت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4404 بازدید | 156 پست
آسترازنکا اگه کسی غلظت خون داشت دور از جون شما سکته می کردولی اگه تا الان حالت خوب دیگه مشکلی نداره

یه دوز زدم اونم با تهدید خانوادم 

ولی ب شدت بعدش بدنم ضعیف شد ۵ بار اومیکرون گرفتم 

خلاصه آب خالی بود یا نبود مارو از کرونا نجات داد الانم زنده ایم در خدمت اسلام و مسلمین😅

منم والا کرونا گرفتم زنده موندم با اینکه واکسن نزدم

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما کار درستی کردی واکسن ایرانی که آب خالیه بخواد مشکلی درست کنه نمیتونه😂

من برکت زدم و نابودم کرد

کلا واکسن کرونا اشتباه بود زدنش

نه فقط برکت بقیه هم عوارض داشتن

توی بیمارستان دیدم چقدر ادم عوارض گرفتن

آقا هستم

دقیقامن یکی هنوز آمار وحشتناک ۷۰۰ نفر فوتی کرونا رو یادم نرفتهوقتی واکسن وارد کردن یهو آمار فوتی ها ...

مردم خیلی چیزا رو فراموش میکنن . همین چند سال خونه نشینی .

بسته شدن  مغازه ها ارایشگاههای  یه عده  نان اور خانه .

گرونی .

ورشکستی .

بیکار شدن جوانان و بسته شدن کلی مشاغل 

افسردگی .

مردم از هم فرار میکردن  .

بعد  اومدن چی گفتن . واکسن مقصر بود .

راحتن کلا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم والا کرونا گرفتم زنده موندم با اینکه واکسن نزدم

الحمدلله ان شالله سالم و سلامت باشی عزیزم ولی واقعا واکسن ها اگر نبود امار داشت فاجعه بار میرفت جلو

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

چ شبی بشه امشب اول ی فیلم ترسناک دیدم بعدش برنامه زندگی پس اززندگی نگاه کردم توبه کردم بعدش اومدم تاپیک ظهور کلی دعا کردم الانم اومدم تاپیک واکسن ومرگ ودرد کلا امشب روانم ریخت بهم خدا کمک کنه 

حالا ملت هر دردی گرفتن دارن میندازن گردن واکسن 😂😂😂😂 تا قبل کرونا همه سالم بودن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
منبع كليپ كجابود؟دو تاسلول از قبل و بعد همون فرد باشه قابل استناد هست اونم ب شرطي ك دچار بيماري خاصي ...

نمیدونم  والا نگاه نکردم

باید دوباره ببینم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_